fbpx

IMPLANTS DENTALS

RECUPERA EL TEU SOMRIURE

Amb un tractament d’implants dentals millorem la funcionalitat i estètica del teu somriure. Quan s’ha perdut una peça dental, o vàries, és molt important reposar-les. Això evita perdre ni afectar la correcta funció de la boca i l’estètica d’aquesta.

Els implants dentals s’utilitzaran sempre com a solució per a reposar les dents perdudes. Però segons sigui l’absència de dents (una peça, diverses o fins i tot tota la boca), es podran valorar diferents tipus de tractaments. A més, treballem amb marques d’implants de primera qualitat.

Què són els implants dentals?

Els implants dentals són una fixació de titani que s’insereix en l’os exercint la funció de l’arrel. Serveixen per a solucionar la falta d’un o més dents, de manera còmoda, estètica i per a tota la vida.

Aquests implants són petites peces de metall en forma de caragol que s’insereixen en l’os maxil·lar o mandibular. El metall utilitzat és titani, que té la propietat de ser biocompatible. Això significa que s’integra en l’os mitjançant una unió ferma i que no provoca rebuig.

Sobre els implants, es col·loca una pròtesi, que són les dents artificials que substituiran a les dents naturals perdudes. Poden utilitzar-se tot tipus de pròtesi, segons sigui més convenient: des de les pròtesis completes, els ponts de més d’una peça, o dents unitàries.

Més informació sobre implants dentals

buit
Què pots aconseguir amb un implant dental?

Quan s’ha perdut una peça dental o vàries és molt important reposar-les per no perdre ni afectar la correcta funció de la boca i l’estètica d’aquesta. Els implants dentals tenen molts avantatges:

 • Milloren la teva salut: La falta de dents pot dificultar la higiene, provocar moviments i desgast de les peces dentals veïnes, una mala funcionalitat d’aquestes i en conseqüència complicacions no només en la salut dental sinó a nivell general. Amb els implants dentals es manté intacta una major quantitat de teixit dentàri i s’evita la pèrdua d’os, millorant així la salut bucodental i global.
 • Milloren la teva qualitat de vida, perquè et permeten menjar i parlar amb tranquil·litat i confiança. Són còmodes i segurs i no necessites utilitzar cap tipus d’adhesiu per evitar la mobilitat, com sovint passa amb les pròtesis.
 • T’ajuden a mostrar el teu millor somriure: Amb els implants dentals no solament eliminaràs els buits de la teva dentadura per falta de peces, sinó que a més ho faràs d’una forma totalment estètica. Ningú notarà que els portes. Tornaràs a somriure amb normalitat i et sentiràs millor.
Quin és el procés per a la col·locació dels implants dentals?
Estudi, valoració i pla de tractament

El primer que farà el nostre especialista en Implantologia és valorar i estudiar el seu cas, de forma totalment personalitzada. Cada pacient, cada boca, és diferent i hem de donar la solució més adequada. Després d’aquest estudi, li proporcionarem el diagnòstic i li explicarem el tractament més adequat per solucionar el seu cas.

Col·locació dels implants

L’implant dental es col·loca amb una simple intervenció quirúrgica sota anestèsia local, en condicions d’esterilització de tot el camp quirúrgic. Es realitza una petita incisió, es col·loca l’implant i normalment es posen uns punts de sutura que es retiren passada una setmana. Després es deixa reposar l’implant entre 2 i 6 mesos aproximadament, segons cada cas, perquè quedi correctament osteointegrat (soldat a l’os) i així poder suportar les forces de masticació habituals. Això no significa que el pacient hagi d’anar sense dents durant aquest període, sinó que mentrestant es realitza una pròtesi provisional per a un major benestar funcional i estètic del pacient.

Col·locació de la pròtesi

Passat el temps d’espera, s’inicia el tractament restaurador, és a dir, la part protèsica. En aquest moment es col·locarà bé les pròtesi completa, el pont o la dent unitària segons sigui el tractament determinat. És molt important que la pròtesi dental quedi ben fixada i subjecta als implants. És molt important que s’ajustin correctament per a la major comoditat del pacient i la correcta funció de la pròtesi.  

Peça absent

Peça absent

Implant dental

Implant dental

Corona sobre implant

Corona sobre implant

Resolució final

Resolució final

Quin tipus de tractaments poden fer-se amb implants dentals?

Els implants s’utilitzaran sempre com a solució per reposar les dents perdudes. Però segons sigui l’absència de dents (una peça, diverses o fins i tot tota la boca), es podran valorar diferents tipus de tractaments. Els tractaments amb implants dentals són:

 • Implant dental unitari (per reemplaçar una sola dent)
 • Pont sobre implant (per reemplaçar més d’una dent en una mateixa zona)
 • Pròtesi fixa sobre implants, sobredentadura per a pròtesi completa i pròtesi híbrida (solucions per quan falten totes les dents)
Implant dental

Implant dental

Puente sobre implantes

Pont sobre implants

Pròtesi fixa sobre implante

Pròtesi fixa sobre implants

Quant costen els implants?

Aquesta pregunta és una de les més demandades pels pacients fins i tot abans de saber quin tipus de tractament necessiten. Però és molt difícil donar el preu d’un tractament amb implants dentals perquè no és una cosa estàndard, ja que els tractaments són personalitzats. Cada cas és diferent, pot variar la complexitat del tractament, els materials a utilitzar, etc. Entenem que el preu dels implants pot influir a l’hora de prendre la decisió per realitzar aquest tipus de tractament o un altre alternatiu més econòmic. No obstant això, ha de tenir-se en compte que actualment el tractament amb implants és la millor opció per corregir la falta de dents, ja sigui de només una peça, diverses o tota la boca. Podem valorar el preu del tractament amb implants com una inversió per al nostre benestar i a llarg termini. Els implants són un tractament permanent que ens proporcionaran comoditat en parlar i menjar, benestar i molt bona estètica.

NOU SERVEI DE
RESERVA ONLINE

És fàcil i ràpid! En tan sols uns minuts tindràs la teva cita.

 1. Selecciona la clínica on t’agradaria visitar-te
 2. Escull el tipus de visita que desitges
 3. Tria tu mateix/al dia i l’hora que més et convingui
 4. Emplena les teves dades per a poder realitzar correctament la reserva

NOU SERVEI PER A
RESERVAR CITA ONLINE

És fàcil i ràpid! En tan sols uns minuts tindràs la teva cita.

 1. Selecciona la clínica on t’agradaria visitar-te
 2. Escull el tipus de visita que desitges
 3. Tria tu mateix/al dia i l’hora que més et convingui
 4. Emplena les teves dades per a poder realitzar correctament la reserva
COEC - Demana una primera visita en la Clínica dental Orthodontic
SEDA - Demana una primera visita en la Clínica dental Orthodontic
Consejo - Demana una primera visita en la Clínica dental Orthodontic
FDE Fundación Dental Española
AHIADEC Associació d'Higienistes Dentals i Auxiliars de Catalunya
SEDO Sociedad Española de Ortodoncia

COEC Demana primera visita en la clínica dentalSEDA Pide primera visita en la clínica dental

 

Consejo Demana una primera visita en tu clíncia dental OrthodonticFDE Fundación Dental EspañolaAHIADEC Associació d'Higienistes Dentals i Auxiliars de CatalunyaSEDO Sociedad Española de Ortodoncia