fbpx

Avantatges en tractaments dentals i d'ortodòncia en

Orthodontic Centers

La teva única preocupació:

Somriure!

Orthodontic Dental Centers és un grup de clíniques dentals pròpies, no una franquícia. En les nostres clíniques trobaràs dentistes compromesos, amb una llarga experiència i amb voluntat d’oferir el millor tractament als seus pacients.

En les clíniques dentals i d’ortodòncia Orthodontic Dental Centers t’oferim tot tipus d’avantatges en tractaments dentals per a cuidar el somriure de tota la família. Ho fem amb dentistes formats en les diferents especialitats odontològiques i una àmplia experiència professional. A més, treballem per a proporcionar-te preus econòmics, amb pagaments fraccionats i finançament a mida. Coneix què ens diferencia.

ELS AVANTATGES EN TRACTAMENTS DENTALS I D’ORTODÒNCIA EN ORTHODONTIC CENTERS

Aspectes que ens diferencia d’altres clíniques dentals:

 • Un servei d’odontologia integral amb els millors dentistes amb màster universitari segons l’especialitat.
 • Cada clínica té el seu director mèdic, que és qui coordina els serveis i l’equip humà.
 • Els professionals de cada clínica compten amb una llarga experiència, no sols en la seva especialitat, sinó treballant en Orthodontic. Sempre et visitarà el mateix professional.
 • El fet de pertànyer a un mateix grup ens permet oferir avantatges econòmics als nostres pacients oferint tractaments i un servei de qualitat:

– Preus econòmics. – Facilitats de pagament. – Finançament a mida, fins i tot sense interessos – Màximes garanties (contractes per tractament, pressupostos tancats…) – Promocions especials

Tractaments dentals Visita Ortodòncia

Primeres visites molt completes

En la teva primera visita dental i d’ortodòncia t’informarem de tot. No marxaràs amb dubtes. Aquestes visites en la clínica dental són molt completes: revisarem la teva salut bucodental, el professional establirà un diagnòstic i et presentarem el pla de tractament i el pressupost. Demana cita!

PRIMERA VISITA PER ORTODÒNCIA I ESTUDI ORTODÒNTIC COMPLERT GRATIS!

Les revisions durant el teu tractament d’ortodòncia són sempre gratuïtes en les nostres clíniques. Però què inclouen realment aquestes visites? En la primera visita d’ortodòncia et farem unes radiografies, unes fotografies per a ús clínic i un escaneig intraoral en 3D amb l’escàner digital iTero per a tenir una recreació exacta de l’interior de la teva boca a l’instant i obtenir una simulació del resultat del teu cas. L’ortodoncista revisarà la teva boca i establirà un diagnòstic i el pla de tractament més adequat per al teu cas. Després et presentarem el pressupost i t’explicarem les diferents formes de pagament per a ajustar-nos al màxim a les teves necessitats. Aquesta és una visita molt completa i necessitarem aproximadament una hora per a realitzar-la. Però no et quedarà cap dubte sense respondre! A més, en el cas dels nens, pot ocórrer que no es consideri necessari realitzar un tractament d’ortodòncia en aquest moment però que el doctor cregui necessari fer visites de control periòdiques durant uns mesos, per exemple per a comprovar que l’erupció de les dents definitives sigui correcta. En tal cas, totes les visites de control prèvies a un possible tractament d’ortodòncia infantil són també gratuïtes.

Tractaments dentals Finançament a mida

Facilitats de pagament i finançament a mida

Perquè cuidar la teva salut dental no sigui difícil, els nostres tractaments tenen preus molt competitius i intentem ajustar els pagaments a les teves necessitats personals. Treballem amb diferents financeres perquè puguis pagar el teu tractament en còmodes quotes. Demana informació sense compromís!

En les nostres clíniques intentem oferir-te màximes facilitats econòmiques per a adaptar el pagament del teu tractament a la teva situació personal. Treballem perquè el cost del teu tractament no sigui una dificultat per a tu i et permeti realitzar el tractament indicat per a conservar el teu somriure i garantir una bona salut bucodental.

Tractaments d’ortodòncia

En la primera visita d’ortodòncia t’informarem del diagnòstic, el pla et tractament i t’explicarem el pressupost per a les opcions de tractament que considerem més recomanables per al teu cas. Treballem amb pressupostos tancats, cosa que significa que el dia de la teva primera visita sabràs el cost total del teu tractament d’ortodòncia, de principi a fi, sense sorpreses inesperades. El pagament dels tractaments d’ortodòncia es realitza mitjançant un sistema de finançament propi sense cap mena d’interessos. Fraccionem el pagament en mensualitats ajustades a la durada del teu tractament. D’aquesta manera, pots realitzar la teva ortodòncia sense que el pagament d’aquesta sigui un impediment. Però si el prefereixes, també pots pagar tot el teu tractament per endavant, amb el qual pots obtenir avantatges econòmics de les quals t’informaran en la teva primera visita.

els implants és un dels tractaments dentals en els quals financem fins a 12 mesos sense interessos
Tractaments dentals i d’implants

Per a la resta de tractaments dentals, inclòs el tractament amb implants dentals, disposem de diferents formes de pagament i finançament a mesura que et permetran pagar el teu pressupost en còmodes quotes ajustades a les teves necessitats. Treballem amb diferents entitats financeres externes per a poder oferir-te l’opció que millor s’ajusti a les teves necessitats. Podràs finançar el teu tractament fins a 12 mesos sense interessos. Si necessites més mensualitats per a finançar el teu tractament, la persona responsable de la clínica t’explicarà les diferents opcions de les quals disposem.

Odontòlegs especialitzats en tractaments dentals

Odontòlegs especialitzats

En Orthodontic Dental Centers oferim un servei d’odontologia integral per a tots els membres de la família, amb els millors dentistes especialitzats i amb experiència, per a poder oferir-te el tractament més adequat per a tu. Cuidem el teu somriure des del 2001.

És molt important que el dentista que realitzi el teu tractament sigui un odontòleg especialitzat per a poder oferir el tractament més adequat per al teu cas. En les nostres clíniques t’oferim un servei d’odontologia integral per a tota la família, amb els millors dentistes per a cada especialitat (ortodoncistas, implantòlegs, periodoncistas, odontopediatras, etc.). Un odontòleg especialitzat té una formació específica en aquesta àrea de l’odontologia i una major experiència perquè tracta un nombre major de casos de l’especialitat en qüestió. Els nostres ortodoncistas i directors mèdics de les clíniques porten més de 20 anys dedicant-se en exclusiva a l’ortodòncia, la qual cosa suposa milers de tractaments d’ortodòncia realitzats. A més, han rebut la formació i la certificació Invisalign Provider, per a estar qualificats per a realitzar tractaments d’ortodòncia invisible.

tractaments dentals

Tractaments dentals Visita Ortodòncia

Primeres visites molt completes

En la teva primera visita dental i d’ortodòncia t’informarem de tot. No marxaràs amb dubtes. Aquestes visites en la clínica dental són molt completes: revisarem la teva salut bucodental, el professional establirà un diagnòstic i et presentarem el pla de tractament i el pressupost. Demana cita!

+ info primera visita

Les revisions durant el teu tractament d’ortodòncia són sempre gratuïtes en les nostres clíniques. Però què inclouen realment aquestes visites? En la primera visita d’ortodòncia et farem unes radiografies i unes fotografies amb l’innovador escàner intraoral en 3D itero. L’ortodoncista revisarà la teva boca i establirà un diagnòstic i el pla de tractament més adequat per al teu cas. Després et presentarem el pressupost i t’explicarem les diferents formes de pagament per a ajustar-nos al màxim a les teves necessitats. Aquesta és una visita molt completa i necessitarem aproximadament una hora per a realitzar-la. Però no et quedarà cap dubte sense respondre!

Primera visita de ortodoncia realizarán el escaner iTero para los tratamientos dentales

A més, en el cas dels nens, pot ocórrer que no es consideri necessari realitzar un tractament d’ortodòncia en aquest moment però que el doctor cregui necessari fer visites de control periòdiques durant uns mesos, per exemple per a comprovar que l’erupció de les dents definitives sigui correcta. En tal cas, totes les visites de control prèvies a un possible tractament d’ortodòncia infantil són també gratuïtes.

tractaments dentals

facilitats econòmiques

Tractaments dentals Finançament a mida

Facilitats de pagament i finançament a mesura

Perquè cuidar la teva salut dental no sigui difícil, els nostres tractaments tenen preus molt competitius i intentem ajustar els pagaments a les teves necessitats personals. Treballem amb diferents financeres perquè puguis pagar el teu tractament en còmodes quotes. Demana informació sense compromís!

+ info formes de pagament

En les nostres clíniques intentem oferir-te màximes facilitats econòmiques per a adaptar el pagament del teu tractament a la teva situació personal. Treballem perquè el cost del teu tractament no sigui una dificultat per a tu i et permeti realitzar el tractament indicat per a conservar el teu somriure i garantir una bona salut bucodental. Financiamos los tratamientos de ortodoncia, uno de los tratamientos dentales más habituales

Tractaments d’ortodòncia

En la primera visita d’ortodòncia t’informarem del diagnòstic, el pla et tractament i t’explicarem el pressupost per a les opcions de tractament que considerem més recomanables per al teu cas. Treballem amb pressupostos tancats, cosa que significa que el dia de la teva primera visita sabràs el cost total del teu tractament d’ortodòncia, de principi a fi, sense sorpreses inesperades. El pagament dels tractaments d’ortodòncia es realitza mitjançant un sistema de finançament propi sense cap mena d’interessos. Fraccionem el pagament en mensualitats ajustades a la durada del teu tractament. D’aquesta manera, pots realitzar la teva ortodòncia sense que el pagament d’aquesta sigui un impediment. Però si el prefereixes, també pots pagar tot el teu tractament per endavant, amb el qual pots obtenir avantatges econòmics de les quals t’informaran en la teva primera visita. los implantes es uno de los tratamientos dentales en los cuales financiamos hasta 12 meses sin intereses

Tractaments dentals i d’implants

Per a la resta de tractaments dentals, inclòs el tractament amb implants dentals, disposem de diferents formes de pagament i finançament a mesura que et permetran pagar el teu pressupost en còmodes quotes ajustades a les teves necessitats. Treballem amb diferents entitats financeres externes per a poder oferir-te l’opció que millor s’ajusti a les teves necessitats. Podràs finançar el teu tractament fins a 12 mesos sense interessos. Si necessites més mensualitats per a finançar el teu tractament, la persona responsable de la clínica t’explicarà les diferents opcions de les quals disposem.

tractaments dentals

primera visita molt completa

Odontòlegs especialitzats en la clínica dental

Odontòlegs especialitzats

En Orthodontic Dental Centers oferim un servei d’odontologia integral per a tots els membres de la família, amb els millors dentistes especialitzats i amb experiència, per a poder oferir-te el tractament més adequat per a tu. Cuidem el teu somriure des del 2001.

+ info especialistes

Equipo de la clínica dental de Tarragona i Reus, con la dra. Penélope Gómez ortodoncista Invisalign Diamond APEX Provider

És molt important que el dentista que realitzi el teu tractament sigui un odontòleg especialitzat per a poder oferir el tractament més adequat per al teu cas. En les nostres clíniques t’oferim un servei d’odontologia integral per a tota la família, amb els millors dentistes per a cada especialitat (ortodoncistas, implantòlegs, periodoncistas, odontopediatras, etc.). Un odontòleg especialitzat té una formació específica en aquesta àrea de l’odontologia i una major experiència perquè tracta un nombre major de casos de l’especialitat en qüestió. Els nostres ortodoncistas i directors mèdics de les clíniques porten més de 20 anys dedicant-se en exclusiva a l’ortodòncia, la qual cosa suposa milers de tractaments d’ortodòncia realitzats. A més, han rebut la formació i la certificació Invisalign Provider, per a estar qualificats per a realitzar tractaments d’ortodòncia invisible. Equipo de la clínica dental de hospitalet

tractaments dentals

odontòlegs especialitzats

MÉS AVANTATGES EN TRACTAMENTS DENTALS EN ORTHODONTIC CENTERS

En les clíniques dentals Orthodontic Centers pensem en tots els membres de la família. A més de tots els avantatges en tractaments dentals abans esmentades, descobreix tots els avantatges per a tots els de casa per triar Orthodontic Centers com la clínica dental per a tota la família.

PELS NENS DE LA CASA

Ratoncito Pérez - clínica dental Orthodontic
Nen feliç de venir per tractaments dentals en la clínica dental Orthodontic i el Ratoncito Pérez

tractaments dentals

EL CLUB DEL RATONCITO PÉREZ

El teu fill o filla té por d’anar a la clínica dental i/o que un dentista li faci una exploració? Aquest és un tema que preocupa molts pares i és comprensible, ja que la revisió dental a una edat primerenca és molt important per a orientar la seva futura salut dental. Obligar els nens a acudir a una visita pot crear una experiència negativa i provocar-li pors. És molt important que les primeres visites dels més petits a la clínica dental sigui una experiència divertida i positiva, i per a això està aquest programa: el club del Ratoncito Pérez.

De què es tracta?

En la clínica dental Orthodontic som els col·laboradors oficials del Ratoncito Pérez. Els nostres odontopediatras i membre del personal treballen de part del Ratoncito Pérez perquè la primera visita al dentista sigui una bona i divertida experiència per als nens que, segurament, visiten una clínica dental per primera vegada o que ha visitat altres clíniques i ha agafat pors.

Com funciona?

Quan el petit o la petita entre en la clínica coneixerà al/l’ajudant del Ratoncito Pérez. Com? Li ensenyarà la xapa oficial que solament tenen els ajudants oficials. És més, en la clínica tenim la caseta del Ratoncito Pérez i, si el nen vol, la hi podem ensenyar. El/la doctor/a també ha rebut instruccions clares del Ratoncito de no fer mal a ningú, així que no cal tenir por! Fem que les visites siguin entretingudes, didàctiques i divertides.

AVANTATGES

No marxaran amb les mans buides! Per haver vingut a la clínica i haver-se portat com un campió i una campiona, li donarem un carnet oficial i el conte del Ratoncito Pérez. Així podrà presumir davant la seva família i els seus amics que ha vingut a la clínica oficial del Ratoncito Pérez i no ha passat por. Ha estat molt valent! De moment aquest programa està disponible en les clíniques Orthodontic de

Fes clic a la ciutat per a veure la pàgina oficial del Ratoncito Pérez de la localitat!

tractaments dentals

PELS ADOLESCENTS I ELS JOVES

Avantatges en tractaments dentals per a adolescents i joves amb el Carnet Jove

AVANTATGES AMB EL CARNET JOVE

Si ets titular d’una targeta vàlida del Carnet Jove gaudiràs d’avantatges en els teus tractaments dentals en la clínica dental Orthodontic Centers.

Quins avantatges gaudeixo si tinc el Carnet Jove?
 • Una higiene bucal senzilla a l’any per 30€
 • Primera visita d’ortodòncia (estudi ortodòntic) GRATIS
 • 10% de descompte en TOTS els tractaments d’ortodòncia
Qui pot beneficiar-se dels avantatges amb el Carnet Jove?

Tota persona que sigui el titular d’una targeta vàlida del Carnet Jove i pugui demostrar-lo ensenyant el seu DNI. Aquests avantatges són únicament per al titular, és personal i intransferible i no és acumulable a altres descomptes i/o promocions.

Com funciona?

Simplement ensenyant a la recepció de la clínica la teva targeta vàlida (no caducada) del Carnet Jove i demostrant amb el teu document d’identitat que ets realment ets el/la titular, és suficient.

PER A TOTES LES EDATS

Home jove usa ortodòncia amovible invisible Invisalign

DESCOMPTES EN TRACTAMENTS D’ORTODÒNCIA

En Orthodontic Centers som especialistes en ortodòncia. Els nostres ortodoncistes tenen més de 20 anys d’experiència i milers de casos en tractaments d’ortodòncia. A més, estan certificats per AlignTech com Invisalign Provider, la qual cosa els certifica i els qualifica per a realitzar tractaments d’ortodòncia invisible. És per això que Orthodontic és la millor opció per a realitzar un tractament d’ortodòncia. Un altre punt per escollir Orthodontic Centers és que oferim descomptes en qualsevol tractament d’ortodòncia. Ortodòncia convencional (amb bràquets metàl·lics), ortodòncia estètica (amb bràquets ceràmics) i en ortodòncia invisible (amb alineadors a mesura transparents). Si desitges conèixer quin és el tractament més indicat en el teu cas o en el d’un membre de la família i el pressupost de les diferents opcions, demana una cita per l’estudi ortodòntic. En aquesta visita respondrem tots els teus dubtes i et presentarem un pressupost tancat, sense sorpreses extra.

PER ALS PETITS DE LA CASA

EL CLUB DEL RATONCITO PÉREZ

Ratoncito Pérez - clínica dental Orthodontic

El teu fill o filla té por d’anar a la clínica dental i/o que un dentista li faci una exploració? Aquest és un tema que preocupa molts pares i és comprensible, ja que la revisió dental a primerenca edat és molt important per a orientes la seva futura salut dental. Obligar els nens a acudir a una visita pot crear una experiència negativa i provocar-li pors. És molt important que les primeres visites dels més petits a la clínica dental sigui una experiència divertida i positiva, i per a això està aquest programa: el club del Ratoncito Pérez .

+ info Ratoncito Pérez
¿De qué se trata?

En la clínica dental Orthodontic somos los colaboradores oficiales del Ratoncito Pérez. Nuestros odontopediatras y miembro del personal trabajan de parte del Ratoncito Pérez  para que la primera visita al dentista sea una buena y divertida experiencia para los niños que, seguramente, visitan una clínica dental por primera vez o que ha visitado otras clínicas y ha cogido miedos.

¿Cómo funciona?

Cuando el pequeño o la pequeña entre en la clínica conocerá al/la ayudante del Ratoncito Pérez. ¿Cómo? Le enseñará la chapa oficial que solamente tienen los ayudantes oficiales. Es más, en la clínica tenemos la casita del Ratoncito Pérez y, si el peque quiere, se la podemos enseñar. El/la doctor/a también ha recibido instrucciones claras del Ratoncito de no hacer daño a nadie, así que ¡no hay que tener miedo! Hacemos que las visitas sean entretenidas, didácticas y divertidas. Niño feliz de venir por tratamientos dentales en la clínica dental ORthodontic y el Ratoncito Pérez

VENTAJAS

¡No se irán con las manos vacías! Por haber venido a la clínica y haberse portado como un campeón y una campeona, le daremos un carnet oficial y el cuento del Ratoncito Pérez. ¡Así podrá presumir ante su familia y sus amigos que ha venido a la clínica oficial del Ratoncito Pérez y no ha pasado miedo. ¡Ha sido muy valiente! De momento este programa está disponible en las clínicas Orthodontic de

Fes clic a la ciutat per a veure la pàgina oficial del Ratoncito Pérez de la localitat.

PER ALS ADOLESCENTS I JOVES

EL CARNET JOVE

Avantatges en tractaments dentals per a adolescents i joves amb el Carnet Jove

Si ets titular d’una targeta vàlida del Carnet Jove gaudiràs d’avantatges en els teus tractaments dentals en la clínica dental Orthodontic Centers.

+ info Carnet Jove
Quins avantatges gaudeixo si tinc el Carnet Jove?
 • Una higiene bucal senzilla a l’any per 30€
 • Primera visita d’ortodòncia (estudi ortodòntic) GRATIS
 • 10% de descompte en TOTS els tractaments d’ortodòncia
Qui pot beneficiar-se dels avantatges amb el Carnet Jove?

Tota persona que sigui el titular d’una targeta vàlida del Carnet Jove i pugui demostrar-lo ensenyant el seu DNI. Aquests avantatges són únicament per al titular, és personal i intransferible i no és acumulable a altres descomptes i/o promocions.

Com funciona?

Simplement ensenyant en la recepció de la clínica la teva targeta vàlida (no caducada) del Carnet Jove i demostrant amb el teu document d’identitat que ets realment ets el/la titular, és suficient.

PER A TOTES LES EDATS

DESCOMPTES EN TRACTAMENTS D’ORTODÒNCIA

Home jove usa ortodòncia amovible invisible Invisalign
+ info Descomptes ortodòncia

En Orthodontic Centers som especialistes en ortodòncia. Els nostres ortodoncistes tenen més de 20 anys d’experiència i milers de casos en tractaments d’ortodòncia. A més, estan certificats per AlignTech com Invisalign Provider, la qual cosa els certifica i els qualifica per a realitzar tractaments d’ortodòncia invisible. És per això que Orthodontic és la millor opció per a realitzar un tractament d’ortodòncia. Un altre punt de per què triar Orthodontic Centers és que oferim descomptes en qualsevol tractament d’ortodòncia. Ortodòncia convencional (amb bràquets metàl·lics), ortodòncia estètica (amb bràquets ceràmics) i en ortodòncia invisible (amb alineadors a mesura transparents). Si desitges conèixer quin és el tractament més indicat en el teu cas o en el d’un membre de la família i el pressupost de les diferents opcions, demana una cita per a un estudi ortodòntic. En aquesta visita respondrem tots els teus dubtes i et presentarem un pressupost tancat, sense sorpreses extra.

Els descomptes no són acumulables entre si, excepte en alguna promoció puntual en la qual ho especifiquem en la condicions d’aquesta. Si desitges més informació sobre condicions i descomptes aplicables pots consultar-ho en la teva clínica Orthodontic més pròxima.

NOU SERVEI DE RESERVA ONLINE

És fàcil i ràpid! En tan sols uns minuts tindràs la teva cita.

 1. Selecciona la clínica on t’agradaria visitar-te
 2. Escull el tipus de visita que desitges
 3. Tria tu mateix/al dia i l’hora que més et convingui
 4. Emplena les teves dades per a poder realitzar correctament la reserva

NOU SERVEI PER A
RESERVAR CITA ONLINE

És fàcil i ràpid! En tan sols uns minuts tindràs la teva cita.

 1. Selecciona la clínica on t’agradaria visitar-te
 2. Escull el tipus de visita que desitges
 3. Tria tu mateix/a el dia i l’hora que més et convingui
 4. Emplena les teves dades per a poder realitzar correctament la reserva

9 CLÍNIQUES DENTALS AL TEU ABAST

Mapa 9 clíniques dentals Orthodontic

Descobreix la clínica dental Orthodontic més propera a tu, els millors dentistes especialitzats t’estan esperant.