fbpx

Ortodòncia invisible a Vilanova I La Geltru

LA CLAU PER AL TEU SOMRIURE

En Orthodontic, estem dedicats a brindar-te una experiència innovadora i personalitzada amb la teva ortodòncia invisible en Vilanova I La Geltru. Sabem que cada somriure és únic, i el nostre compromís és oferir-te tractaments que s’adaptin perfectament a les teves necessitats individuals. Descobreix com podem ajudar-te a aconseguir un somriure més radiant i segura.

UN SOMRIURE PERFECTE I DE QUALITAT AMB INVISALIGN A Vilanova I La Geltru

El nostre servei d’ortodòncia invisible en Vilanova I La Geltru, es destaca pel seu enfocament personalitzat i tecnologia avançada. Treballem estretament amb tu per a desenvolupar un pla de tractament que abordi les teves necessitats específiques i t’ofereixi resultats duradors. El nostre equip d’experts està compromès a fer que la teva experiència d’ortodòncia sigui còmoda, efectiva i adaptada al teu estil de vida.

Per a aconseguir això, treballem amb Invsalign, la revolucionària manera de transformar el teu somriure sense la necessitat de brackets metàl·lics. Aquest sistema avançat utilitza alineadors transparents i còmodes per a redreçar les teves dents de manera discreta i efectiva. Si busques una alternativa moderna i estèticament agradable a l’ortodòncia tradicional, Invisalign és l’elecció perfecta.

DESCOBREIX L’EXCEL·LÈNCIA AMB L’ORTODÒNCIA INVISIBLE A Vilanova I La Geltru

$

La nostra ortodòncia invisible en Vilanova I La Geltru comença amb una consulta detallada on avaluem el teu somriure i creguem un pla personalitzat. Amb els alineadors transparents de Invisalign, pots experimentar una correcció gradual de l’alineació dental de manera pràcticament invisible.

$

Durant el tractament amb Invisalign, usaràs una sèrie d’alineadors personalitzats, canviant-los cada dues setmanes. Això permet que les teves dents es moguin gradualment cap a la posició desitjada.

$
A més, programem revisions regulars per a ajustar el teu pla segons sigui necessari i garantir que estiguis progressant cap a un somriure més alineat i bella.

Preguntes freqüents

vacío

ÉS NECESSARI PORTAR ELS ALINEADORS DE INVISALIGN TOT EL DIA?

Es recomana usar els alineadors Invisalign almenys 22 hores al dia per a obtenir els millors resultats. Això garanteix una correcció efectiva i un progrés constant en el tractament. Retirar-los només per a menjar i raspallar-se és essencial per a maximitzar l’eficàcia del procés.

PUC REALITZAR ESPORTS O ACTIVITATS FÍSIQUES INTENSES MENTRE ÚS INVISALIGN?

Sí, pots continuar amb les teves activitats esportives habituals utilitzant Invisalign. Es recomana retirar els alineadors durant esports de contacte o activitats intenses per a protegir-los, però en general, Invisalign s’adapta al teu estil de vida actiu.

QUÈ SUCCEEIX SI PERDO O MAL UN ALINEADOR DURANT EL TRACTAMENT?

En cas de pèrdua o mal d’un alineador, és crucial comunicar-te amb nosaltres immediatament. Depenent de la situació, és possible que necessitis usar un alineador anterior o avançar al següent segons les instruccions proporcionades. Mantenir-nos informats ens permet garantir un progrés continu en el teu tractament.

NOU SERVEI DE
RESERVA EN LÍNIA

És ràpid i senzill! Tan sols et prendrà un parell de minuts.

  1. Selecciona la clínica on t’agradaria visitar-te
  2. Tria el tipus de visita que desitges
  3. Tria tu mateix/al dia i l’hora que més et convingui
  4. Emplena les teves dades per a poder realitzar correctament la reserva

NOU SERVEI DE
RESERVA EN LÍNEA

És ràpid i senzill! Tan sols et prendrà un parell de minuts.

  • Selecciona la clínica on t’agradaria visitar-te
  • Tria el tipus de visita que desitges
  • Tria tu mateix/al dia i l’hora que més et convingui
  • Emplena les teves dades per a poder realitzar correctament la reserva