fbpx

Ortodòncia invisible a Vilafranca del Penedès

UN TRACTAMENT ÚNIC

En Orthodontic estem compromesos a brindar-te el somriure que sempre has desitjat de manera discreta i efectiva. Els nostres professionals són líders en ortodòncia invisible a Vilafranca del Penedès, utilitzant tecnologia avançada per a personalitzar tractaments que s’adapten perfectament a les teves necessitats individuals.

Descobreix com podem fer que el teu viatge cap a un somriure perfecte sigui còmode i ple de confiança, i aconsegueix un somriure perfecte i acord a les teves necessitats.

ACONSEGUEIX LA PERFECCIÓ AMB EL TRACTAMENT INVISALIGN A VILAFRANCA DEL PENEDÈS

En Orthodontic, entenem que l’estètica i la comoditat són essencials durant el tractament ortodòntic. Per aquest mateix motiu, els nostres experts estan compromesos a guiar-te a través d’un procés d’ortodòncia invisible a Vilafranca del Penedès que s’adapta al teu estil de vida. Des de la primera consulta fins al somriure final, el nostre equip dedicat és aquí per a brindar-te una experiència de tractament excepcional.

A més, t’oferim l’últim en tecnologia d’ortodòncia amb Invisalign a Vilafranca del Penedès. Aquest revolucionari sistema utilitza alineadors transparents i còmodes per a redreçar les teves dents de manera pràcticament invisible. Si busques una alternativa discreta i efectiva als brackets tradicionals, Invisalign és la solució perfecta.

DESCOBREIX LA INNOVACIÓ AMB LA NOSTRA ORTODÒNCIA INVISIBLE A VILAFRANCA DEL PENEDÈS

$

Començarem amb una avaluació detallada per a crear un pla de tractament personalitzat. Els alineadors transparents de Invisalign s’ajusten còmodament a les teves dents i són pràcticament invisibles.

$

Durant el tractament, programarem revisions regulars per a avaluar el teu progrés. La durada del tractament variarà segons les teves necessitats específiques, però el nostre compromís és garantir que cada pas t’acosti al somriure que sempre has desitjat.

$
En Orthodontic, farem que no et penedeixis deelegirnos per a la teva ortodòncia invisible a Vilafranca del Penedès. Comença el teu viatge cap a un somriure radiant i agenda la teva consulta avui mateix per a començar la teva transformació.

Preguntes freqüents

vacío

ÉS DOLORÓS EL TRACTAMENT D'ORTODÒNCIA INVISIBLE A VILAFRANCA DEL PENEDÈS?

La majoria dels pacients experimenten una lleu pressió en canviar d’alineadors, però això és normal i significa que el tractament està funcionant. En general, l’ortodòncia invisible tendeix a ser menys incòmoda que els brackets tradicionals, i qualsevol molèstia sol ser temporal i manejable.

QUANT TEMPS HAIG D'USAR ELS ALINEADORS INVISALIGN AL DIA?

Es recomana usar els alineadors Invisalign almenys 22 hores al dia per a obtenir els millors resultats. Això proporciona temps suficient perquè les dents es moguin gradualment cap a la posició desitjada. L’avantatge és que pots retirar-los per a menjar i raspallar-te, permetent-te gaudir de major llibertat en la teva rutina diària.

PUC MENJAR QUALSEVOL TIPUS D'ALIMENTS DURANT EL TRACTAMENT DE INVISALIGN?

Sí, un dels beneficis clau de Invisalign és la capacitat de retirar els alineadors en menjar. Això significa que no hi ha restriccions en la dieta. Pots gaudir dels teus aliments favorits sense preocupar-te per danyar els alineadors. És important, no obstant això, assegurar-se de raspallar i usar fil dental abans de tornar a col·locar els alineadors per a mantenir una bona higiene oral.

NOU SERVEI DE
RESERVA EN LÍNIA

És ràpid i senzill! Tan sols et prendrà un parell de minuts.

  1. Selecciona la clínica on t’agradaria visitar-te
  2. Tria el tipus de visita que desitges
  3. Tria tu mateix/al dia i l’hora que més et convingui
  4. Emplena les teves dades per a poder realitzar correctament la reserva

NOU SERVEI DE
RESERVA EN LÍNEA

És ràpid i senzill! Tan sols et prendrà un parell de minuts.

  • Selecciona la clínica on t’agradaria visitar-te
  • Tria el tipus de visita que desitges
  • Tria tu mateix/al dia i l’hora que més et convingui
  • Emplena les teves dades per a poder realitzar correctament la reserva