fbpx

Ortodòncia invisible a Tarragona

EL SOMRIURE PERFECTE

En Orthodontic, ens enorgulleix oferir la solució perfecta per a transformar el teu somriure de manera discreta i efectiva. Sabem que cada somriure és únic, i és per això que el nostre enfocament personalitzat d’ortodòncia invisible a Tarragona està dissenyat per a brindar-te resultats excepcionals sense comprometre la teva comoditat ni la teva confiança.

EL MILLOR TRACTAMENT INVISALIGN A TARRAGONA

El nostre servei d’ortodòncia invisible a Tarragona utilitza tecnologia d’avantguarda per a corregir l’alineació dental de manera imperceptible. Oblida’t dels brackets metàl·lics i gaudeix de la discreció i comoditat que ofereixen els nostres avançats tractaments. Treballem de la mà amb tu per a crear un pla de tractament adaptat a les teves necessitats individuals, garantint una experiència única i resultats sorprenents.

El procés de tractament amb Invisalign a Tarragona és senzill i eficaç. En la primera consulta, els nostres especialistes avaluaran el teu somriure i personalitzaran un pla de tractament digital utilitzant la tecnologia 3D de Invisalign. Amb alineadors transparents i còmodes, podràs corregir gradualment la posició de les teves dents, gaudint de la llibertat de retirar-los per a menjar i raspallar-te.

COM TRANSFORMEM EL TEU SOMRIURE AMB LA NOSTRA ORTODÒNCIA INVISIBLE A TARRAGONA

$

Durant la primera visita a la nostra clínica, realitzarem un estudi complet de la situació del teu somriure. Podràs veure com quedaran els resultats gràcies a la tecnologia 3D, i establirem les pautes del tractament.

$

Durant el tractament, programarem revisions regulars per a assegurar-nos que estiguis progressant. La durada del tractament pot variar segons les teves necessitats específiques, però et guiarem en cada pas del camí.

$
En Orthodontic, ens apassiona proporcionar solucions d’ortodòncia invisible a Tarragona, brindant als nostres pacients el somriure que sempre han somiat. Confia en nosaltres per a transformar el teu somriure de manera discreta i professional!

Preguntes freqüents

vacío

COM SÉ SI L'ORTODÒNCIA INVISIBLE A TARRAGONA ÉS ADEQUADA PER A MI?

Els nostres especialistes realitzaran una avaluació exhaustiva en la primera consulta per a determinar la idoneïtat del tractament. L’ortodòncia invisible és efectiva per a una àmplia gamma de casos de maloclusió, i treballarem amb tu per a personalitzar un pla que s’adapti a les teves necessitats.

QUANT TEMPS DURARÀ EL MEU TRACTAMENT?

La durada del tractament varia segons la complexitat de cada cas, però en general, molts pacients experimenten resultats notables en uns pocs mesos. Durant la consulta inicial, els nostres especialistes et proporcionaran una estimació més precisa basada en les teves necessitats específiques.

ÉS INCÒMODE USAR ELS ALINEADORS D'ORTODÒNCIA INVISIBLE?

No, els alineadors d’ortodòncia invisible són còmodes i estan dissenyats per a ajustar-se perfectament a les teves dents. Encara que pots sentir una lleugera pressió en canviar d’alineador, això és normal i significa que el tractament està funcionant. El gran avantatge és que pots retirar els alineadors per a menjar i raspallar-te, la qual cosa facilita la higiene dental i evita restriccions en la dieta.

NOU SERVEI DE
RESERVA EN LÍNIA

És ràpid i senzill! Tan sols et prendrà un parell de minuts.

  1. Selecciona la clínica on t’agradaria visitar-te
  2. Tria el tipus de visita que desitges
  3. Tria tu mateix/al dia i l’hora que més et convingui
  4. Emplena les teves dades per a poder realitzar correctament la reserva

NOU SERVEI DE
RESERVA EN LÍNEA

És ràpid i senzill! Tan sols et prendrà un parell de minuts.

  • Selecciona la clínica on t’agradaria visitar-te
  • Tria el tipus de visita que desitges
  • Tria tu mateix/al dia i l’hora que més et convingui
  • Emplena les teves dades per a poder realitzar correctament la reserva