fbpx

Ortodòncia invisible a Santa Coloma de Gramenet

EL SECRET PERFECTE PER AL TEU SOMRIURE

Imagina un somriure perfecte sense la necessitat de brackets metàl·lics. En Orthodontic, fem realitat aquest somni amb la nostra avançada ortodòncia invisible. Trenca les barreres de l’ortodòncia convencional i descobreix com podem transformar el teu somriure de manera discreta i efectiva.

UN SOMRIURE PERFECTE AMB EL TRACTAMENT DE INVISALIGN A SANTA COLOMA DE GRAMENET

La nostra ortodòncia invisible a Santa Coloma de Gramenet és la solució perfecta per als qui busquen corregir la seva dentadura sense comprometre la seva estètica. Oblida’t dels brackets i submergeix-te en un tractament que s’adapta al teu estil de vida mentre treballa silenciosament en la perfecció del teu somriure.

La nostra clínica confia en Invisalign, líder mundial en ortodòncia invisible. Aquest sistema utilitza alineadors transparents i amovibles que et permeten corregir les teves dents sense comprometre la teva aparença diària. Descobreix l’experiència Invisalign i descobreix com el teu somriure pot transformar-se de manera natural i sense esforç.

EL TRACTAMENT D’ORTODÒNCIA INVISIBLE A SANTA COLOMA DE GRAMENET

$

Avaluarem la teva situació dental i et presentarem un pla de tractament únic. Utilitzant avançada tecnologia 3D, dissenyarem alineadors fets a mesura que guiaran les teves dents cap a la posició desitjada.

$

A mesura que avances en el tractament, canviaràs d’alineadors aproximadament cada dues setmanes, observant gradualment com el teu somriure es transforma.

$

La comoditat dels alineadors amovibles facilita la higiene bucal i et brinda la llibertat de gaudir dels teus menjars favorits sense restriccions. En la nostra clínica, estem compromesos a fer que la teva experiència amb Invisalign sigui agradable i reeixida.

Preguntes freqüents

vacío

QUANT ES TARDA A VEURE RESULTATS AMB LA NOSTRA ORTODÒNCIA INVISIBLE A SANTA COLOMA DE GRAMENET?

La velocitat dels resultats varia segons la complexitat de cada cas, però molts pacients comencen a notar canvis visibles en els seus somriures en tan sols uns mesos. Durant la consulta inicial, avaluarem la teva situació dental i et proporcionarem una estimació més precisa del temps que prendrà el teu tractament.

QUINS BENEFICIS ADDICIONALS OFEREIX L'ORTODÒNCIA INVISIBLE A més de L'ESTÈTICA?

L’ortodòncia invisible a Santa Coloma de Gramenet no sols millora l’aparença del teu somriure, sinó que també pot corregir problemes funcionals com mossegades incorrectes, apiñamientos i espais entre les dents. En corregir aquests problemes, no sols aconseguiràs un somriure bell, sinó també una millor salut bucal i funcionalitat.

PUC MENJAR QUALSEVOL TIPUS DE MENJAR DURANT EL TRACTAMENT?

Sí, un dels beneficis clau de l’ortodòncia invisible és que els alineadors són amovibles, la qual cosa et permet gaudir de qualsevol tipus de menjar sense restriccions. Recomanem retirar els alineadors en menjar i raspallar les dents abans de tornar a col·locar-los per a mantenir una bona higiene bucal.

NOU SERVEI DE
RESERVA EN LÍNIA

És ràpid i senzill! Tan sols et prendrà un parell de minuts.

  1. Selecciona la clínica on t’agradaria visitar-te
  2. Tria el tipus de visita que desitges
  3. Tria tu mateix/al dia i l’hora que més et convingui
  4. Emplena les teves dades per a poder realitzar correctament la reserva

NOU SERVEI DE
RESERVA EN LÍNEA

És ràpid i senzill! Tan sols et prendrà un parell de minuts.

  • Selecciona la clínica on t’agradaria visitar-te
  • Tria el tipus de visita que desitges
  • Tria tu mateix/al dia i l’hora que més et convingui
  • Emplena les teves dades per a poder realitzar correctament la reserva