fbpx

Ortodòncia invisible a Reus

LA REVOLUCIÓ QUE EL TEU SOMRIURE NECESSITA

Oblida’t dels brackets tradicionals i descobreix una nova manera de corregir el teu somriure de manera còmoda i pràcticament invisible. En la nostra clínica, entenem que cada somriure és únic, i per això oferim solucions personalitzades per a cada pacient.

El nostre innovador servei combina l’eficàcia de l’ortodòncia amb la discreció dels alineadors transparents. Descobreix el poder de l’ortodòncia invisible a Reus i com pot canviar la teva vida.

LA SOLUCIÓ MÉS INNOVADORA AMB EL NOSTRE INVISALIGN A REUS

En la nostra clínica d’ortodòncia invisible a Reus, utilitzem tecnologia d’avantguarda per a crear alineadors personalitzats que s’adapten perfectament a les teves dents. A més, el nostre equip està dedicat a brindar un servei excepcional, assegurant que et sentis còmode i ben atès durant tot el procés.

No importa la complexitat del teu cas, som aquí per a ajudar-te a aconseguir el somriure que sempre has desitjat. A més, oferim opcions de finançament flexibles perquè el procés sigui accessible per a tots.

EL NOSTRE PROCÉS DE L’ORTODÒNCIA INVISIBLE A BADALONA

$

El procés de tractament amb la nostra ortodòncia invisible a Reus comença amb una consulta on avaluem la teva situació i discutim els teus objectius. Després, es crea un pla de tractament utilitzant tecnologia 3D, que mostra com evolucionarà el teu somriure.

$

A mesura que avances en el teu tractament, canviaràs gradualment d’alineador, aconseguint un somriure perfectament alineat. El millor de tot és que els alineadors són amovibles, la qual cosa facilita la higiene bucal i et permet gaudir dels teus menjars favorits sense restriccions.

$

Estem compromesos a fer que la teva experiència sigui el més còmoda i efectiva possible. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a programar la teva consulta i fer el primer pas cap al somriure que sempre has somiat.

Preguntes freqüents

vacío

EXPERIMENTARÉ MOLÈSTIES DURANT EL TRACTAMENT AMB ORTODÒNCIA INVISIBLE?

La majoria de les persones experimenten una lleugera incomoditat en canviar a un nou joc d’alineadors, la qual cosa és completament normal i sol desaparèixer en uns dies a mesura que t’acostumes. A diferència dels brackets tradicionals, els alineadors no tenen filferros ni peces metàl·liques que causin frecs o irritacions, la qual cosa contribueix a una experiència més còmoda.

COM ES DUU A TERME EL SEGUIMENT DEL PROGRÉS DE LA TEVA ORTODÒNCIA INVISIBLE A REUS?

Realitzem cites de seguiment regularment per a avaluar el progrés del teu tractament amb ortodòncia invisible a Reus. Durant aquestes visites, revisem les imatges i els registres 3D per a assegurar-nos que les teves dents s’estiguin movent segons el planejat. A més, aquestes cites proporcionen l’oportunitat d’abordar qualsevol pregunta o inquietud que puguis tenir, garantint una experiència de tractament personalitzada i efectiva.

COM ES REALITZA EL MANTENIMENT DELS ALINEADORS?

Mantenir els alineadors nets és essencial per a garantir un tractament efectiu. Recomanem raspallar els alineadors amb un raspall suau i aigua tèbia regularment. També és important mantenir una bona higiene bucal raspallant i usant fil dental diàriament.

NOU SERVEI DE
RESERVA EN LÍNIA

És ràpid i senzill! Tan sols et prendrà un parell de minuts.

  1. Selecciona la clínica on t’agradaria visitar-te
  2. Tria el tipus de visita que desitges
  3. Tria tu mateix/al dia i l’hora que més et convingui
  4. Emplena les teves dades per a poder realitzar correctament la reserva

NOU SERVEI DE
RESERVA EN LÍNEA

És ràpid i senzill! Tan sols et prendrà un parell de minuts.

  • Selecciona la clínica on t’agradaria visitar-te
  • Tria el tipus de visita que desitges
  • Tria tu mateix/al dia i l’hora que més et convingui
  • Emplena les teves dades per a poder realitzar correctament la reserva