fbpx

Ortodòncia invisible a Girona

TRANSFORMA EL TEU SOMRIURE

Amb el nostre servei d’ortodòncia invisible, trenquem barreres estètiques i fem que el teu viatge cap a un somriure perfecte sigui còmode i pràcticament invisible. Descobreix com podem millorar la teva confiança i benestar dental d’una manera que s’adapti al teu estil de vida.

Aquest enfocament modern no sols corregeix l’alineació de les teves dents, sinó que ho fa sense comprometre l’estètica, permetent-te somriure amb confiança durant tot el procés.

EL TEU TRACTAMENT DE INVISALIGN a Girona

La nostra ortodòncia invisible redefineix la forma en què experimentes la correcció dental. Oblida’t dels brackets metàl·lics convencionals i descobreix la comoditat dels nostres alineadors transparents i personalitzats.

Invisalign és la pedra angular del nostre servei, una tecnologia líder que ha transformat somriures a tot el món. Aquest sistema utilitza alineadors transparents i amovibles, adaptats específicament a la forma de les teves dents. En triar Invisalign, optes per una solució que no sols és efectiva sinó també còmoda i estèticament agradable.

DESCOBREIX COM FUNCIONA L’ORTODÒNCIA INVISIBLE A GIRONA

$

En la teva primera visita, els nostres especialistes realitzaran una avaluació exhaustiva de la teva situació dental. Utilitzem tecnologia d’escaneig digital per a crear un pla de tractament personalitzat que s’ajusti a les teves necessitats i metes.

$

Una vegada establert el pla, rebràs una sèrie d’alineadors transparents. Cada conjunt s’adapta perfectament a la forma de les teves dents, permetent una correcció gradual i discreta.

$
Després de seguir el pla de tractament, gaudiràs d’un somriure perfectament alineat. La bellesa de l’ortodòncia invisible és que els teus amics i col·legues podrien no adonar-se que estàs en tractament, fins que reveles la teva nova i radiant somriure.

Preguntes freqüents

vacío

COM AFECTA L'ORTODÒNCIA INVISIBLE AL MEU ESTIL DE VIDA DIARI?

L’ortodòncia invisible a Girona s’adapta al teu estil de vida de manera convenient. Els alineadors són amovibles, la qual cosa facilita menjar, raspallar-se i usar fil dental sense restriccions. A més, al no haver-hi filferros ni brackets, experimentaràs una comoditat excepcional i podràs mantenir les teves activitats diàries sense interrupcions.

QUANT TEMPS HAIG D'USAR ELS ALINEADORS DIÀRIAMENT?

Per a obtenir resultats òptims, es recomana usar els alineadors almenys 22 hores al dia. Això garanteix una correcció efectiva i constant. Tanmateix, la flexibilitat que brinda l’opció amovible permet gaudir de moments sense ells, sempre que es compleixi amb la quantitat mínima diària recomanada.

QUANTES VISITES A LA CLÍNICA NECESSITARÉ DURANT EL TRACTAMENT?

Les visites a la clínica varien segons el pla de tractament i la resposta individual de cada pacient. En general, les consultes de seguiment solen programar-se cada 6-8 setmanes. Aquestes visites ens permeten avaluar el progrés, realitzar ajustos segons sigui necessari i proporcionar-te els següents conjunts d’alineadors per a avançar en el teu tractament de manera efectiva.

NOU SERVEI DE
RESERVA EN LÍNIA

És ràpid i senzill! Tan sols et prendrà un parell de minuts.

  1. Selecciona la clínica on t’agradaria visitar-te
  2. Tria el tipus de visita que desitges
  3. Tria tu mateix/al dia i l’hora que més et convingui
  4. Emplena les teves dades per a poder realitzar correctament la reserva

NOU SERVEI PER A
RESERVAR CITA EN LÍNIA

És ràpid i senzill! Tan sols et prendrà un parell de minuts.

  • Selecciona la clínica on t’agradaria visitar-te
  • Tria el tipus de visita que desitges
  • Tria tu mateix/al dia i l’hora que més et convingui
  • Emplena les teves dades per a poder realitzar correctament la reserva