fbpx

Ortodòncia invisible en L’Hospitalet de Llobregat

LA SOLUCIÓ PERFECTA

En Orthodontic, comprenem la importància d’un somriure radiant, i és per això que oferim el servei líder en ortodòncia invisible a l’Hospitalet de Llobregat.

La nostra ortodòncia invisible utilitza tecnologia d’avantguarda per a corregir l’alineació dental de manera gairebé imperceptible. Amb aquest enfocament, no sols transformem el teu somriure, sinó també la teva experiència en el camí cap a una dentadura perfecta.

LA SOLUCIÓ AL TEU SOMRIURE AMB INVISALIGN A L’Hospitalet de Llobregat

En Orthodontic, comptem amb experiència per a brindar-te una experiència còmoda i discreta perquè puguis mostrar el teu millor somriure sense restriccions ni preocupacions. Descobreix com la nostra ortodòncia invisible a l’Hospitalet de Llobregat pot canviar la teva vida dental d’una manera que s’adapti al teu estil.

El nostre compromís amb resultats excepcionals ens porta a utilitzar Invisalign, un sistema d’ortodòncia invisible de renom mundial. Invisalign utilitza alineadors transparents i personalitzats per a moure les teves dents de manera gradual i precisa. Aquesta tecnologia no sols és efectiva, sinó que també et permet dur a terme el teu tractament de manera pràcticament invisible.

EL PROCÉS DEL NOSTRE TRACTAMENT D’ORTODÒNCIA INVISIBLE A L’Hospitalet de Llobregat

$

En la teva primera visita, els nostres especialistes realitzaran una avaluació exhaustiva de la teva situació dental. Utilitzem tecnologia avançada per a crear un pla de tractament personalitzat que abordi les teves necessitats específiques.

$

Una vegada establert el pla, rebràs alineadors transparents personalitzats. Aquests es canviaran periòdicament per a permetre una correcció gradual i còmoda de l’alineació dental.

$
Després de seguir el pla de tractament, podràs gaudir d’un somriure perfectament alineat. La discreció de la nostra ortodòncia invisible et permet viure la teva vida quotidiana sense preocupacions estètiques, assegurant resultats sorprenents i una confiança renovada.

Preguntes freqüents

vacío

ÉS DOLORÓS EL TRACTAMENT D'ORTODÒNCIA INVISIBLE?

La majoria de les persones experimenten una lleugera pressió en canviar a un nou conjunt d’alineadors, indicant que el tractament està funcionant. Aquesta sensació sol ser temporal i desapareix a mesura que t’acostumes a cada joc. Si experimentes molèsties persistents, el nostre equip és aquí per a brindar-te el suport necessari.

PUC LLEVAR-ME ELS ALINEADORS PER A MENJAR I RASPALLAR-ME LES DENTS?

Sí, un dels beneficis clau de la nostra ortodòncia invisible a l’Hospitalet de Llobregat és el seu disseny amovible. Pots llevar-te els alineadors per a menjar, raspallar-te les dents i usar fil dental. És essencial seguir les recomanacions sobre el temps d’ús diari per a garantir resultats efectius.

QUANT TEMPS DUREN ELS RESULTATS DESPRÉS DE COMPLETAR EL TRACTAMENT?

Després de completar el tractament, et proporcionarem retenidors per a mantenir les teves dents en la seva nova posició. És fonamental seguir les instruccions d’ús dels retenidors per a assegurar resultats a llarg termini. La consistència en l’ús dels retenidors ajudarà a evitar la possibilitat que les dents tornin a la seva posició original.

NOU SERVEI DE
RESERVA EN LÍNIA

És ràpid i senzill! Tan sols et prendrà un parell de minuts.

  1. Selecciona la clínica on t’agradaria visitar-te
  2. Tria el tipus de visita que desitges
  3. Tria tu mateix/al dia i l’hora que més et convingui
  4. Emplena les teves dades per a poder realitzar correctament la reserva

NUEVO SERVICIO PARA
RESERVAR CITA ONLINE

¡Es rápido y sencillo! Tan sólo te tomará un par de minutos. 

  1. Selecciona la clínica dónde te gustaría visitarte
  2. Escoge el tipo de visita que deseas
  3. Elige tú mismo/a el día y la hora que más te convenga
  4. Rellena tus datos para poder realizar correctamente la reserva