fbpx

Ortodòncia invisible a Barcelona

SOMRIU COM MAI

L’ortodòncia invisible és una revolució de la forma en la qual veiem els tractaments per a alinear i corregir problemes de dents i de mandíbula. En Orthodontic, estem encantats de poder oferir el nostre servei d’ortodòncia invisible a Barcelona per a aconseguir somriures brillants i perfectes per a cada pacient.

Per tant, si busques una alternativa als brackets convencionals, que sigui més discreta i igual d’efectiva, aquest tractament és el perfecte per a tu.

Transforma el teu somriure amb Invisalign a Barcelona

La nostra ortodòncia invisible a Barcelona es realitza mitjançant una sèrie d’alineadors, que podràs decidir si els vols en totes dues mossegades o solament en una d’elles per a corregir un problema específic. Durant el tractament, anirem canviant progressivament els alineadors per a anar modificant la posició de les teves dents, i s’aniran movent a la posició ideal.

El millor de tot el nostre tractament de Invisalign a Barcelona és la seva discreció, ja que són pràcticament invisibles gràcies al seu disseny i composició. Actuen com una segona capa de les teves dents, i et permeten somriure amb total confiança durant tot el tractament sense que a penes es noti.

PER QUÈ TRIAR LA NOSTRA ORTODÒNCIA INVISIBLE A BARCELONA

$

Els alineadors de la nostra ortodòncia invisible a Barcelona són suaus i no irriten les galtes ni els llavis, per la qual cosa no et crearan ferides ni nafres en la part interior de la boca.

$

A més, te’ls pots llevar durant els menjars i per a rentar-te les dents, la qual cosa els fa més còmodes que altres tractaments i bastant més higiènics en tots els aspectes.

$

El millor és que, a més d’un resultat estètic, també milloraràs la salut bucal en corregir l’alineació de les teves dents, ja que això prevé problemes com a càries o malalties de genives.

Preguntes freqüents

vacío

Com funcionen els alineadors?

Funcionen utilitzant una sèrie d’alineadors personalitzats que es canvien cada poques setmanes. Cada alineador està dissenyat per a aplicar una pressió suau i constant a les dents, movent-los gradualment cap a la posició desitjada.

Quant dura el tractament d'ortodòncia invisible a Barcelona?

Varia segons la complexitat del cas, però en mitjana sol durar entre 12 i 24 mesos. El nostre equip dissenyarà un pla de tractament personalitzat i et proporcionarà una estimació precisa del temps necessari per a aconseguir els resultats.

Quan haig d'usar els alineadors?

Has d’usar els alineadors d’ortodòncia invisible a Barcelona la major part del dia i la nit, retirant-los únicament per a menjar, raspallar-te les dents i usar fil dental. L’ús constant dels alineadors és essencial per a aconseguir resultats òptims.

NOU SERVEI DE
RESERVA EN LÍNIA

És ràpid i senzill! Tan sols et prendrà un parell de minuts.

  1. Selecciona la clínica on t’agradaria visitar-te
  2. Tria el tipus de visita que desitges
  3. Tria tu mateix/al dia i l’hora que més et convingui
  4. Emplena les teves dades per a poder realitzar correctament la reserva

NUEVO SERVICIO PARA
RESERVAR CITA ONLINE

¡Es rápido y sencillo! Tan sólo te tomará un par de minutos. 

  1. Selecciona la clínica dónde te gustaría visitarte
  2. Escoge el tipo de visita que deseas
  3. Elige tú mismo/a el día y la hora que más te convenga
  4. Rellena tus datos para poder realizar correctamente la reserva