fbpx

Ortodòncia a Barcelona

El teu somriure perfecte

Tenir un somriure sa i estètic és una cosa molt important per a la gran majoria de persones. Per tant, si per qualsevol motiu vols alinear per complet les teves dents i millorar la teva salut bucal per a tenir un somriure perfecte, la nostra ortodòncia a Barcelona és la teva solució perfecta.

Descobreix com pots aconseguir aquest somriure que sempre has somiat en mans dels nostres professionals, i cuidant cada aspecte de la teva salut dental amb atenció personalitzada i de qualitat.

Descobreix la nostra ortodòncia a Barcelona

En ORTHODONTIC entenem que cada pacient és únic, per això treballem en estreta col·laboració amb cada persona per a dissenyar un pla de tractament eficaç i adaptat a les seves necessitats. L’ortodòncia ofereix una gran quantitat d’opcions, des dels brackets metàl·lics tradicionals fins a l’ortodòncia invisible amb alineadors, que fan que el teu tractament d’ortodòncia sigui molt més fàcil i còmode de portar.

Els nostres professionals estan totalment preparats per a oferir-te un assessorament complet i personalitzat, aconseguint els millors resultats. A més, la nostra ortodòncia a Barcelona no sols és capaç d’alinear les teves dents, sinó que també podem corregir problemes de mossegada per a millorar la funció de les teves dents i prevenir problemes.

Com treballa el nostre ortodoncista a Barcelona

$

En primer lloc, el nostre equip et realitzarà un estudi detallat amb escàner 3D intraoral, radiografies i fotografies per a establir un diagnòstic complet sobre el teu tractament i resultat final desitjat. D’aquesta manera podrem saber quin tipus d’ortodòncia serà la millor per al teu cas i et podrem assessorar.

$

Una vegada dissenyat el pla de tractament i després de la confirmació del pacient, començarem amb la fabricació a mesura de les fundes (fèrules) transparents anomenades alineadors, personalitzats al contorn de la teva dentadura, els quals s’aniran usant i canviant cada 1 o dues setmanes en l’ordre establert. Igualment, el nostre ortodoncista monitorarà el teu avanç mitjançant visites periòdiques de seguiment en clínica per a supervisar l’evolució realitzar els ajustos i modificacions necessaris.

$

Després del tractament, farem revisions periòdiques per a revisar el correcte estat dels retenidors fixos i que tot està en ordre i sense complicacions.

NOU SERVEI DE RESERVA ONLINE

És fàcil i ràpid! En tan sols uns minuts tindràs la teva cita.

  1. Selecciona la clínica on t’agradaria visitar-te
  2. Escull el tipus de visita que desitges
  3. Tria tu mateix/al dia i l’hora que més et convingui
  4. Emplena les teves dades per a poder realitzar correctament la reserva

NOU SERVEI PER A RESERVAR CITA ONLINE

És fàcil i ràpid! En tan sols uns minuts tindràs la teva cita.

  1. Selecciona la clínica on t’agradaria visitar-te
  2. Escull el tipus de visita que desitges
  3. Tria tu mateix/al dia i l’hora que més et convingui
  4. Emplena les teves dades per a poder realitzar correctament la reserva