fbpx

Ortodòncia a Barcelona

El teu somriure perfecte

Tenir un somriure sa i estètic és una cosa molt important per a la gran majoria de persones. Per tant, si per qualsevol motiu vols alinear per complet les teves dents i millorar la teva salut bucal per a tenir un somriure perfecte, la nostra ortodòncia a Barcelona és la teva solució perfecta.

Descobreix com pots aconseguir aquest somriure que sempre has somiat en mans dels nostres professionals, i cuidant cada aspecte de la teva salut dental amb atenció personalitzada i de qualitat.

Descobreix la nostra ortodòncia a Barcelona

En ORTHODONTIC entenem que cada pacient és únic, per això treballem en estreta col·laboració amb cada persona per a dissenyar un pla de tractament eficaç i adaptat a les seves necessitats. L’ortodòncia ofereix una gran quantitat d’opcions, des dels brackets metàl·lics tradicionals fins a l’ortodòncia invisible amb alineadors, que fan que el teu tractament d’ortodòncia sigui molt més fàcil i còmode de portar.

Els nostres professionals estan totalment preparats per a oferir-te un assessorament complet i personalitzat, aconseguint els millors resultats. A més, la nostra ortodòncia a Barcelona no sols és capaç d’alinear les teves dents, sinó que també podem corregir problemes de mossegada per a millorar la funció de les teves dents i prevenir problemes.

Com treballa el nostre ortodoncista a Barcelona

$

En primer lloc, el nostre equip et realitzarà un estudi detallat amb escàner 3D intraoral, radiografies i fotografies per a establir un diagnòstic complet sobre el teu tractament i resultat final desitjat. D’aquesta manera podrem saber quin tipus d’ortodòncia serà la millor per al teu cas i et podrem assessorar.

$

Una vegada dissenyat el pla de tractament i després de la confirmació del pacient, començarem amb la fabricació a mesura de les fundes (fèrules) transparents anomenades alineadors, personalitzats al contorn de la teva dentadura, els quals s’aniran usant i canviant cada 1 o dues setmanes en l’ordre establert. Igualment, el nostre ortodoncista monitorarà el teu avanç mitjançant visites periòdiques de seguiment en clínica per a supervisar l’evolució realitzar els ajustos i modificacions necessaris.

$

Després del tractament, farem revisions periòdiques per a revisar el correcte estat dels retenidors fixos i que tot està en ordre i sense complicacions.

NOU SERVEI DE RESERVA ONLINE

És fàcil i ràpid! En tan sols uns minuts tindràs la teva cita.

  1. Selecciona la clínica on t’agradaria visitar-te
  2. Escull el tipus de visita que desitges
  3. Tria tu mateix/al dia i l’hora que més et convingui
  4. Emplena les teves dades per a poder realitzar correctament la reserva

NOU SERVEI PER A RESERVAR CITA ONLINE

És fàcil i ràpid! En tan sols uns minuts tindràs la teva cita.

  1. Selecciona la clínica on t’agradaria visitar-te
  2. Escull el tipus de visita que desitges
  3. Tria tu mateix/al dia i l’hora que més et convingui
  4. Emplena les teves dades per a poder realitzar correctament la reserva
COEC - Demana una primera visita en la Clínica dental Orthodontic
SEDA - Demana una primera visita en la Clínica dental Orthodontic
Consejo - Demana una primera visita en la Clínica dental Orthodontic
FDE Fundación Dental Española
AHIADEC Associació d'Higienistes Dentals i Auxiliars de Catalunya
SEDO Sociedad Española de Ortodoncia

COEC Pide primera visita en la clínica dentalSEDA Pide primera visita en la clínica dental

 

Consejo Pide una primera visita en tu clíncia dental OrthodonticFDE Fundación Dental EspañolaAHIADEC Associació d'Higienistes Dentals i Auxiliars de CatalunyaSEDO Sociedad Española de Ortodoncia