fbpx

Ortodòncia invisible a Badalona

SOMRIU AMB CONFIANÇA

L’ortodòncia invisible és l’opció moderna per als qui desitgen corregir la posició de les seves dents sense els brackets metàl·lics tradicionals. El nostre servei es basa en avançades tecnologies que utilitzen alineadors transparents i còmodes, permetent-te dur a terme el teu tractament de manera pràcticament invisible. Oblida’t de preocupar-te per com es veurà el teu somriure durant el procés de correcció dental.

Amb el nostre innovador servei d’ortodòncia invisible a Badalona, ara és possible. Descobreix com podem ajudar-te a aconseguir el somriure que sempre has desitjat, sense comprometre la teva estètica ni comoditat.

DESCOBREIX EL NOSTRE INVISALIGN a Badalona

En la nostra clínica, prioritzem la teva comoditat i benestar. El nostre equip d’odontòlegs professionals et guiarà al llarg de tot el procés, assegurant-nos que cada fase s’adapti a les teves necessitats individuals. A més, utilitzem tecnologia d’avantguarda, incloent-hi el canviat de nom sistema Invisalign.

Invisalign és un sistema líder en ortodòncia invisible que utilitzem per a brindar-te resultats precisos i predictibles. Aquest tractament es basa en l’ús d’alineadors transparents personalitzats que s’ajusten perfectament a les teves dents, permetent una correcció gradual i còmoda.

EL NOSTRE PROCÉS DE L’ORTODÒNCIA INVISIBLE A BADALONA

$

En la teva primera visita, el nostre equip avaluarà la teva situació dental i discutirà amb tu les teves metes i expectatives. Utilitzem avançades eines d’escaneig digital per a crear un pla personalitzat que s’ajusti a les teves necessitats.

$

Una vegada establert el pla de tractament, rebràs una sèrie d’alineadors personalitzats. Aquests es canviaran cada poques setmanes per a garantir una correcció gradual i efectiva.

$
Després de seguir el pla de tractament, podràs gaudir d’un somriure perfectament alineat. La discreció i comoditat de Invisalign fan que el procés sigui una experiència sense complicacions.

Preguntes freqüents

vacío

QUINA DIFERÈNCIA HI HA ENTRE L'ORTODÒNCIA TRADICIONAL I LA INVISIBLE?

La principal diferència radica en l’estètica i comoditat. Mentre que l’ortodòncia tradicional utilitza brackets i filferros visibles, la nostra ortodòncia invisible a Badalona es basa en alineadors transparents que són pràcticament imperceptibles. A més, els alineadors són amovibles, la qual cosa facilita la higiene bucal i permet menjar sense restriccions.

QUANT TEMPS DURA LA NOSTRA ORTODÒNCIA INVISIBLE A BADALONA?

La durada del tractament varia segons la complexitat de cada cas, però en general, l’ortodòncia invisible sol prendre un temps similar o lleugerament més curt que l’ortodòncia tradicional. En la consulta inicial, avaluarem la teva situació i et proporcionarem una estimació precisa del temps necessari per a aconseguir el somriure desitjat.

ÉS INVISALIGN ADEQUAT PER A TOTES LES EDATS?

Sí, Invisalign és una opció versàtil i adequada per a adolescents i adults. El seu disseny personalitzat i discret el converteix en una opció popular per als qui busquen corregir problemes d’alineació dental sense comprometre l’aparença estètica. El nostre equip avaluarà la teva situació i t’oferirà la millor opció segons les teves necessitats i preferències.

NOU SERVEI DE
RESERVA EN LÍNIA

És ràpid i senzill! Tan sols et prendrà un parell de minuts.

  1. Selecciona la clínica on t’agradaria visitar-te
  2. Tria el tipus de visita que desitges
  3. Tria tu mateix/al dia i l’hora que més et convingui
  4. Emplena les teves dades per a poder realitzar correctament la reserva

NOU SERVEI PER A
RESERVAR CITA EN LÍNIA

És ràpid i senzill! Tan sols et prendrà un parell de minuts.

  • Selecciona la clínica on t’agradaria visitar-te
  • Tria el tipus de visita que desitges
  • Tria tu mateix/al dia i l’hora que més et convingui
  • Emplena les teves dades per a poder realitzar correctament la reserva