fbpx

Coneix més sobre salut dental

Coneix més sobre salut dental

El Bruxisme: què és, a qui afecta i com tractar-ho

Et despertes al matí amb dolor en les dents, mandíbula, cap i coll? Sents que les teves dents s’estan desgastant? Algú del teu entorn et diu que fas un soroll grinyolant mentre dorms? Pot ser pateixes BRUXISME. En aquest article el Dr. Eduard Villanueva, odontòleg de les nostres clíniques ens explica què és, els seus símptomes i tractaments segons el diagnòstic.

Invisalign® Diamond Provider Dra. Penélope Gómez

Invisalign® Diamond Provider Dra. Penélope Gómez

Des de Orthodontic Centers volem felicitar nostra ortodontista, la Dra. Penélope Gómez per la distinció rebuda per Invisalign®, el reconeixement: Invisalign Diamond Provider. Aquest reconeixement és resultat de la bona feina realitzada pels nostres professionals i de la confiança rebuda dels nostres pacients, que continuen comptant amb nosaltres i recomanant-nos.

Càries dental en nens

Càries dental en nens

La Dra. Raquel Díaz, odontopediatra d’Orthodontic, ens explica la importància de la prevenció i de les rutines ja establertes en els nens petits en la tormada a l’escola. Rutines que ens prevenen d’una de les malalties més prevalents en el món i la més estesa entre la infància: la CÀRIES.

Urgència d’ortodòncia

Urgència d’ortodòncia

Durant el teu tractament pots passar períodes de molèsties produïdes pels aparells. Això és normal. Algunes d’aquestes molèsties pots solucionar-les tu mateix, però per a unes altres hauràs d’acudir a la consulta. Aquí expliquem què és una urgència en ortodòncia, quines són les més habituals i el que cal fer en cada cas.

Els Retenidors i la seva importància després de l’ortodòncia

Els Retenidors i la seva importància després de l’ortodòncia

Després de molt d’esforç, has acabat amb èxit el teu tractament d’ortodòncia i les teves dents estan alineades correctament. Però, és això tot? Amb els retenidors és a les teves mans mantenir el resultat final del teu tractament d’ortodòncia.

10 clíniques dentals al teu abast

Descobreix la clínica dental Orthodontic més propera a tu, els millors dentistes especialitzats t’estan esperant.
Demanar cita
close slider