fbpx

Coneix més sobre la

Salut dental

Coneix més sobre la

Salut dental

L’esport i la salut bucodental

Setembre, igual que gener, sol ser un mes de nous propòsits i metes. Pot ser ens hem proposat començar a practicar algun esport diferent o nou. I és que l’esport és salut. Però, sabies que practicar esport pot arribar a perjudicar la nostra salut bucodental? En aquest article expliquem el per què, què fer per a solucionar-lo, com actuar enfront de traumatismes provocats en practicar esport i més. Descobreix-ho!

Adolescents i la seva salut dental

En l’adolescència es produeixen milers de canvis i durant aquesta etapa s’estableixen un conjunt d’hàbits i conductes que determinaran el nivell de benestar futur, així com de la qualitat de vida i salut. Una part essencial de la salut general resideix en la boca i les dents. En aquest blog analitzem la importància d’ajudar als adolescents al fet que converteixin la higiene bucal en una pauta correcta i, així valorar la importància que té a cuidar-la dia a dia.

El Blanquejament Dental

El Blanquejament Dental

Què és un blanquejament dental? Qui pot realitzar-se aquest tractament estètic? Si tens dubtes sobre com es realitza un blanquejament dental o tens preguntes sobre com cuidar aquest tractament, no et perdis aquest blog. Aquí t’expliquem tot el que has de saber sobre el blanquejament dental.

Entrevistes a odontòlegs/gues de Orthodontic Centers

En la sèrie d’entrevistes a odontòlegs i odontòlogues que treballen en les clíniques dentals Orthodontic, en aquesta ocasió tenim el plaer de conèixer una mica més a la Dra. Inés Batlle. Odontòloga especialista amb Màsters en Implantologia i Pròtesi Oral, en Maxil·lar Atròfic i en Periodòncia, ens explica la seva experiència en les clíniques Orthodontic. No et perdis l’entrevista d’una veritable apassionada per la salut dental dels seus pacients!

Dia Mundial de l’Ortodòncia 2021

La World Federation of Orthodontist (WFO) ha declarat el 15 de maig com el Dia Mundial de l’Ortodòncia o Salut Ortodóntica. Les clíniques dentals de Orthodontic Centers ens preocupem de debò per la salut dental dels nostres pacients. Així que per a commemorar el dia mundial de l’ortodòncia del 2021 hem contestat a 20 preguntes de l’ortodòncia molt comunes. Fes clic i no t’ho perdis!

Entrevistes a odontòlegs/gues de Orthodontic Centers

En aquesta ocasió, de la sèrie d’entrevistes a alguns dels odontòlegs i odontòlogues que treballen en les clíniques dentals Orthodontic, hem entrevistat el Dr. Eduard Villanueva. Odontòleg especialista amb un Màster en Estètica dental, en Pròtesi, en Cirurgia Oral i en Implantologia, ens explica en què consisteix el seu treball i ens dóna consells molt precisos referents a la nostra salut dental. No pots perdre-t’ho!

Arxiu

9 CLÍNIQUES DENTALS AL TEU ABAST

Mapa 9 clíniques dentals Orthodontic

Descobreix la clínica dental Orthodontic més propera a tu, els millors dentistes especialitzats t’estan esperant.

Demanar cita
close slider
Abrir chat