fbpx

Coneix més sobre la

Salut dental

Coneix més sobre la

Salut dental

Dia Mundial de l’Ortodòncia 2022

El diumenge 15 de maig del 2022 és el Dia Mundial de l’Ortodòncia o Salut Ortodóntica. Com en les clíniques dentals de Orthodontic Centers ens prenem molt seriosament la salut dental dels nostres pacients, enguany hem preparat una publicació molt especial. No pots perdre-te-la!

La revisió dental al dentista

Pot ser que veiem el fet d’anar a la visita al dentista com un encàrrec o una obligació tediosa més que un acte d’amor propi i de cura cap a la nostra salut i benestar, per això procrastinem acudir a la revisió dental anual. Però acudir a la revisió dental al dentista és molt important. Per què? És realment segur mentre duri l’epidèmia del COVID-19? En aquest article responem aquests i altres dubtes referents a la importància d’acudir a les revisions dentals regularment al dentista.

La salut bucodental en la gent gran

La salut bucodental en la gent gran

El pas dels anys té coses molt bones. Per exemple, es pot gaudir d’un cert grau de benestar i satisfacció, per això se’n diu l’edat daurada. Però el temps també porta xacres en la salut, i la salut bucodental no és menys. Amb unes senzilles pautes, la gent gran poden tenir una salut bucodental acceptable i evitar que aquesta es deteriori. Així i tot, són nombroses les raons que poden influir en la salut bucodental de la gent gran. Per això avui dediquem el nostre blog a la salut bucodental dels nostres estimats grans i oferim 5 consells per a cuidar la seva salut bucodental. Descobreix-ho!

Invisalign® Diamond APEX Provider Dra. Penélope Gómez

Gràcies als seus esforços la Dra. Penélope Gómez s’ha superat i al juliol del 2021 Align Technology li va concedir la distinció Invisalign® Diamond Apex Provider 2021-2022: «Otorgado a la Dra. Penélope Gómez Gutiérrez por sus logros excepcionales como Invisalign Provider». En Orthodontic Centers ens sentim molt orgullosos dels nostres professionals. La distinció Invisalign® Diamond Apex Provider és una mostra de la bona feina realitzada per part dels nostres professionals i de la confiança rebuda dels nostres pacients, que continuen confiant en nosaltres i recomanant-nos.

L’esport i la salut bucodental

Setembre, igual que gener, sol ser un mes de nous propòsits i metes. Pot ser ens hem proposat començar a practicar algun esport diferent o nou. I és que l’esport és salut. Però, sabies que practicar esport pot arribar a perjudicar la nostra salut bucodental? En aquest article expliquem el per què, què fer per a solucionar-lo, com actuar enfront de traumatismes provocats en practicar esport i més. Descobreix-ho!

Adolescents i la seva salut dental

En l’adolescència es produeixen milers de canvis i durant aquesta etapa s’estableixen un conjunt d’hàbits i conductes que determinaran el nivell de benestar futur, així com de la qualitat de vida i salut. Una part essencial de la salut general resideix en la boca i les dents. En aquest blog analitzem la importància d’ajudar als adolescents al fet que converteixin la higiene bucal en una pauta correcta i, així valorar la importància que té a cuidar-la dia a dia.

Arxiu

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

2 weeks ago

Fes la teva revisió dental i d’ortodoncia en una cita molt completa. En la teva primera visita a la clínica dental revisaren la teva salut bucodental, establirem un diagnòstic i et presentarem el pla de tractament i el pressupost.No et faltarà res! Pots demanar la teva cita per la nostra web o trucant a la teva clínica Orthodontic més propera. T’esperem! 💙🦷...#clinicadental #somriure #sonrisaperfecta #blanqueamientodental #sorteo #somriures #orthodontic #ortodoncia #barcelona #badalona #tarragona #reus #santacoloma #hospitalet #girona #vilanova #vilafranca #somriuresorthodontic #ortodoncista #ortodonciainvisible #esteticadental #endodoncia #salutdental #dientes #odontopediatria #clinicadental #blanqueamientodental #orthodontist ... See MoreSee Less
View on Facebook

9 CLÍNIQUES DENTALS AL TEU ABAST

Mapa 9 clíniques dentals Orthodontic

Descobreix la clínica dental Orthodontic més propera a tu, els millors dentistes especialitzats t’estan esperant.