fbpx

Sèrie d’entrevistes als nostres odontòlegs i odontòlogues

Sèrie d’entrevistes als nostres odontòlegs i odontòlogues

Us presentem la sèrie d’entrevistes a odontòlegs i odontòlogues que treballen en les clíniques dentals Orthodontic Centers. Aquests professionals de gran experiència han respost a les preguntes que els hem realitzat perquè els seus estimats pacients i als qui en el futur ho seran puguin conèixer-los millor. En aquesta ocasió parlarem amb la Dra. Inés Batlle:

Dra. Inés Batlle - Sèrie d'entrevistes als nostres odontolegs

Dra. Inés Batlle

Número de col·legiada: 4253
Implantòloga, prostodoncista i Odontòloga General

Odontòloga en les clíniques dentals Orthodontic de:

1. Doctora Inés Batlle, per què vas decidir estudiar odontologia?

La veritat és que quan era petita volia ser veterinària. Un clàssic. Però sempre em fixava molt en les dents de les persones, i m’obsessionava a rentar-me les dents. Fins a 8-9 vegades al dia.

Quan es va apropar el moment de triar una carrera, és quan vaig començar a plantejar-m’ho de debò. M’agradaven les especialitats mèdiques, em semblava una carrera interessant i a més tenia un punt artístic, d’habilitat manual, una cosa en la qual sempre havia sobresortit. M’encantava dibuixar, pintar, esculpir…sempre vaig ser molt manyosa.

2. Quina és la teva especialitat com a dentista? Què és el que més t'agrada d'ella?

La meva especialitat és la cirurgia i la rehabilitació estètica. Encara que també em vaig especialitzar en periodoncia, perquè dominar el teixit tou és imprescindible en estètica i en implants.

M’agrada tant, que gaudeixo ja en la primera visita, sabent tot el que puc aconseguir per a millorar la funció i l’estètica del meu pacient.

3. Com veus l'odontologia dins de 10 anys o en el futur?

La odontologia ha canviat molt en els últims 10 anys. La digitalització ha arribat per a quedar-se. Crec que encara avançarem més en aquest camp i evolucionarem sempre cap a una odontologia mínimament invasiva i estètica. ESTÈTICA, en majúscules.

4. Descriu el cas clínic més complex que has tractat o el més satisfactori.

Entrevistas Odontólogos Dra. Inés Batlle trabajando En el meu cas, que faig rehabilitacions, clarament són els pacients que arriben a la consulta sense dents i amb pròtesis que es mouen, amb les quals gairebé no poden ni menjar i en altres llocs els han dit que no es poden posar implants perquè no tenen os.

És molt reconfortant quan després de mesos de treball, els veus sortir amb una rehabilitació fixa implantosoportada, menjant bocatas i un somriure d’orella a orella.

4. Descriu el cas clínic més complex que has tractat o el més satisfactori.

En el meu cas, que faig rehabilitacions, clarament són els pacients que arriben a la consulta sense dents i amb pròtesis que es mouen, amb les quals gairebé no poden ni menjar i en altres llocs els han dit que no es poden posar implants perquè no tenen os.

És molt reconfortant quan després de mesos de treball, els veus sortir amb una rehabilitació fixa implantosoportada, menjant bocatas i un somriure d’orella a orella.

Entrevistas Odontólogos Dra. Inés Batlle trabajando

5. Què és últimament el que t'emociona més en el teu treball?

Sempre l’estètica en els casos complicats. Suposen un repte i m’encanta cuidar cada detall perquè quedi perfecte!

6. Què significa per a tu ser membre de Orthodontic?

Ser membre d’un gran equip de professionals. Fa més de 15 anys que treballo aquí, i els pacients ens porten als seus amics, als seus familiars. Ho resumiria en una paraula: confiança.

7. Que li aconsellaries a un pacient o futur pacient?

Que s’informi bé del tractament, que desconfiï del bo, bonic, barat i que pregunti al seu entorn a l’hora de triar una clínica de confiança.

Entrevistas Odontólogos Dra. Inés Batlle mirando a cámara

8. Què t'agrada fer en sortir de la clínica? Tens algun hobbie?

Fins fa no gaire eren jugar a paddle i viatjar. Però des de fa 5 anys que el meu hobbie favorit és passar temps amb les meves nenes! També m’interessa la cuina, cada vegada més, em resulta apassionant…cada detall compta.

9. Una cita/frase que et motivi cada dia en el teu treball:

“L’única manera de fer un treball genial és estimar el que fas”

Dit d’una altra manera, crec que el fet que m’apassioni el meu treball, m’ajuda a aconseguir millors resultats cada dia.

10. I per acabar... Algunes paraules finals:

Gràcies a tots per llegir aquesta entrevista. Ara que sabeu una miqueta més del meu, us espero aquí, en Orthodontic.

Moltes gràcies, Dra. Inés Batlle per participar en la nostra entrevista. Ens ha agradat molt poder conèixer-te una mica més i saber quant et preocupes pels teus pacients. Tenir a una professional com tu en el nostre equip des de fa més de 15 anys ens transmet confiança i seguretat. Esperem passar junts molts, molts anys més i continuar comptant amb la teva experiència i dedicació.

Si desitges conèixer a la nostra odontòloga, la Dr. Inés Batlle i la resta dels nostres professionals, demana una cita emplenant el formulari:

Dra. Inés Batlle

DEMANA CITA EN UN SOL CLIC

A la teva primera cita revisarem la teva salut dental, realitzarem el diagnòstic del teu problema i t’indicarem el pla de tractament més adequat per a resoldre’l. També et presentarem el pressupost i t’explicarem les diferents opcions de pagament finançament.

Especialistes odontològics a la clínica dental

Especialistes odontològics

A Orthodontic Dental Centers t’oferim un servei d’odontologia integral per a tota la família, amb els millors dentistes per a cada especialitat, oferint-te així el tractament dental més adequat per a tu. Cuidant el teu somriure des de 2001.

Primera visita molt completa a la clínica dental

Primera visita molt completa

Fes la teva revisió dental i d’ortodòncia en una cita molt completa. En la teva primera visita en la clínica dental revisarem la teva salut bucodental, establirem un diagnòstic i et presentarem el pla de tractament i el pressupost. No et faltarà de res!

Facilitats de pagament a la clínica dental

Amb facilitats de pagament

Els nostres tractaments tenen preus econòmics i intentem ajustar els pagaments a les teves necessitats. Treballem amb diferents financeres perquè puguis pagar el teu tractament dental en còmodes quotes.

9 clíniques dentals al teu abast

Mapa 9 clíniques dentals Orthodontic

Descobreix la clínica dental Orthodontic més propera a tu, els millors dentistes especialitzats t’estan esperant.

Demanar cita
close slider
Abrir chat