fbpx

Sèrie d’entrevistes als nostres odontòlegs i odontòlogues

Sèrie d’entrevistes als nostres odontòlegs i odontòlogues

Us presentem la sèrie d’entrevistes a alguns dels odontòlegs i odontòlogues que treballen en les clíniques dentals Orthodontic Centers. Aquests professionals de gran experiència han respost a les preguntes que els hem realitzat perquè els seus estimats pacients i als qui en el futur ho seran puguin conèixer-los millor

Foto odontòloga M Dolores Ramil - entrevistes odontòlegs

DRA. Mª Dolores Ramil

Número de col·legiada: 3442
Periodoncista y Odontóloga General

Odontòloga en la clínica dental Orthodontic de:

  • Santa Coloma de Gramenet

1. Doctora Ramil, per què vas decidir estudiar odontologia?

Vaig decidir estudiar odontologia perquè sempre em va agradar l’àrea de la salut, des de petita sempre m’atreien els somriures de les persones, m’encantava recordar-me de les persones per la forma dels seus llavis i dents.

2. Quina és la teva especialitat com a dentista? Què és el que més t'agrada d'ella?

Sóc Periodoncista, m’encarrego de la salut de les genives i l’os de suport de les dents. M’apassiona veure el canvi que es provoca en la geniva quan la tractem i últimament la periodòncia estètica, per exemple pacients que tenen arrels exposades per una retracció gingival el que els provoca molta sensibilitat. Podem solucionar aquest problema realitzant un empelt i retornant al pacient la morfologia normal de la seva geniva eliminant així les molèsties.

3. Com veus l'odontologia dins de 10 anys o en el futur?

Veig una odontologia digital (ús d’escàners per a pròtesis, cirurgies guiades etc.) Això ajudarà a tenir cites més curtes, amb més predictibilitat i eficients.

4. Descriu el cas clínic més complex que has tractat o el més satisfactori.

Tinc varis, però el més recent és un cas de Cirurgia Plàstica Periodontal. Un pacient tenia moltíssima sensibilitat per les arrels exposades que tenia. Li tractem amb empelts de paladar del propi pacient i el recobriment radicular va ser total. El pacient va tornar a lluir una geniva i dents perfectes i, sobretot, van desaparèixer totalment les molèsties.

5. Què és últimament el que més t'emociona en el teu treball?

Realment m’emociona que els pacients em refereixin als seus familiars, amics i que recomanin els meus serveis, això significa que estan feliços amb el meu treball i jo feliç per ells.

6. Què significa per a tu ser membre d'Orthodontic?
Porto més de 10 anys col·laborant amb Orthodontic, hi ha molts pacients que s’han visitat amb mi des de el principi i em sento molt feliç.
 
Tenir una salut periodontal és imprescindible a l’hora de fer un tractament d’Ortodòncia i el fet de poder treballar en conjunt és enriquidor i molt satisfactori.
7. Què li aconsellaries a un pacient o futur pacient?

Sobretot li aconsellaria que no deixi passar el temps quan tingui un problema bucal. A vegades molts pacients no van a la consulta per por però això pot portar dificultats a l’hora de solucionar la situació, sempre serà més difícil tractar el problema si està molt avançat.

8. Què t'agrada fer en sortir de la clínica? Tens algun hobbie?
M’agrada estar amb la meva família, els nostres horaris són complicats per a la conciliació familiar, sempre ha estat així en la nostra professió. Gaudir de la companyia del meu espòs i de les meves filles és el més important per a mi.
 
M’apassiona la cuina, m’encanta cuinar per als meus convidats i veure les seves cares d’alegria.
9. Una cita/frase que et motivi cada dia en la teva feina:
Dóna sempre el millor de tu, dorm amb la consciència tranquil·la, tot allò que plantis ara, ho colliràs més tard.
10. I per a acabar... Algunes paraules finals:

Em sento feliç de poder oferir els meus serveis com Periodoncista en Orthodontic Centers. L’odontologia multidisciplinària és la clau del tractament reeixit.

Moltes gràcies, Dra. MªDolores Ramil per participar en la nostra entrevista. Nosaltres també estem molt feliços de comptar amb els teus serveis com Periodoncista. Treballar en conjunt amb una odontòloga de tanta experiència i tan dedicada com tu és, citant les teves paraules, molt enriquidor i molt satisfactori.

Si us ha agradat aquesta entrevista, no us podeu perdre la pròxima.

Si desitges conèixer a la nostra odontòloga, la Dra. MªDolores Ramil, i la resta dels nostres professionals, demana una cita emplenant el formulari:

DEMANA CITA EN UN SOL CLIC

A la teva primera cita revisarem la teva salut dental, realitzarem el diagnòstic del teu problema i t’indicarem el pla de tractament més adequat per a resoldre’l. També et presentarem el pressupost i t’explicarem les diferents opcions de pagament finançament.

Algunos recordatorios de la serie de entrevistas a nuestros odontólogos para una correcta rutina de higiene oral

  • Es fundamental cepillarse los dientes de 3 a 4 veces al día, después de cada comida, durante unos 3 minutos (aproximadamente la duración de una canción). Puede hacerse con un cepillo eléctrico o manual. Procuraremos pasar por todas las caras de todos los dientes llegando hasta las encías, y finalmente, la lengua.
  • Es importante usar hilo dental y/o cepillos interproximales, para limpiar entre diente y diente. También podríamos usar irrigadores, que funcionan con agua a presión. Con ello evitaremos el cúmulo de comida que podría acabar ocasionando caries que a veces son difíciles de detectar cuando son pequeñas.
  • No hay que olvidarse del colutorio, para acabar de eliminar restos de comida que hayan quedado después de los dos pasos anteriores. Hacer gárgaras con el colutorio es un complemento del cepillado, no un sustituto de éste.
  • Es aconsejable hacer una higiene dental una vez al año en la clínica para poder sacar el cálculo dental que se acumula bajo la encía y que en casa no podemos retirar. Las visitas anuales a la consulta para realizar la higiene podemos detectar tratamientos en estado de inicio que serán más fáciles de solucionar y mucho más económicos que si nos esperamos a que nos haga daño.
R

Cepillar los dientes después de cada comida

R

Usar hilo dental entre diente y diente

R

Hacer gárgaras con colutorio

R

Higiene dental una vez al año en la clínica dental

especialistas odontológicos en la clínica dental

Especialistas odontológicos

En Orthodontic Dental Centers te ofrecemos un servicio de odontología integral para toda la familia, con los mejores dentistas para cada especialidad, ofreciéndote el tratamiento dental más adecuado para ti.

Primera visita muy completa en la clínica dental

Primera visita completa

En tu primera visita en nuestra clínica dental revisaremos tu salud bucodental, estableceremos un diagnóstico y un plan de tratamiento personalizado y el presupuesto. ¡Respondemos todas tus dudas!

¡PRIMERA VISITA DE ORTODONCIA Y ESTUDIO ORTODÓNTICO GRATIS!

Facilidades de pago en la clínica dental

Facilidades de pago para ti

Los tratamientos de nuestra clínica dental tienen precios competitivos, ajustando los pagos a tus necesidades. Trabajamos con diferentes financieras para que puedas pagar tu tratamiento dental en cómodas cuotas.

En Orthodontic Centers ens preocupa la teva salut dental

En les clíniques dentals i d’ortodòncia Orthodontic Dental Centers t’oferim tot tipus d’avantatges en tractaments dentals per a cuidar el somriure de tota la família. Ho fem amb dentistes formats en les diferents especialitats odontològiques i una àmplia experiència professional. A més, treballem per a proporcionar-te preus econòmics, amb pagaments fraccionats i finançament a mida.

9 clíniques dentals al teu abast

Mapa 9 clíniques dentals Orthodontic
Descobreix la clínica dental Orthodontic més propera a tu, els millors dentistes especialitzats t’estan esperant.
COEC - Pide una primera visita en la Clínica dental Orthodontic - clínicas
SEDO Sociedad Española de Ortodoncia - Clínicas dentales Orthodontic
Consejo - Pide una primera visita en la Clínica dental Orthodontic
FDE Fundación Dental Española
AHIADEC Associació d'Higienistes Dentals i Auxiliars de Catalunya - Clínicas dentales Orthodontic

COEC Pide primera visita en la clínica dental
Consejo Pide una primera visita en tu clíncia dental Orthodontic
FDE Fundación Dental Española
AHIADEC Associació d'Higienistes Dentals i Auxiliars de Catalunya
SEDO Sociedad Española de Ortodoncia