fbpx

Sèrie d’entrevistes als nostres odontòlegs i odontòlogues

Sèrie d’entrevistes als nostres odontòlegs i odontòlogues

Us presentem la sèrie d’entrevistes a alguns dels odontòlegs i odontòlogues que treballen en les clíniques dentals Orthodontic Centers. Aquests professionals de gran experiència han respost a les preguntes que els hem realitzat perquè els seus estimats pacients i als qui en el futur ho seran puguin conèixer-los millor

Foto odontòloga M Dolores Ramil - entrevistes odontòlegs

DRA. Mª Dolores Ramil

Número de col·legiada: 3442
Periodoncista y Odontóloga General

Odontòloga en la clínica dental Orthodontic de:

  • Santa Coloma de Gramenet

1. Doctora Ramil, per què vas decidir estudiar odontologia?

Vaig decidir estudiar odontologia perquè sempre em va agradar l’àrea de la salut, des de petita sempre m’atreien els somriures de les persones, m’encantava recordar-me de les persones per la forma dels seus llavis i dents.

2. Quina és la teva especialitat com a dentista? Què és el que més t'agrada d'ella?

Sóc Periodoncista, m’encarrego de la salut de les genives i l’os de suport de les dents. M’apassiona veure el canvi que es provoca en la geniva quan la tractem i últimament la periodòncia estètica, per exemple pacients que tenen arrels exposades per una retracció gingival el que els provoca molta sensibilitat. Podem solucionar aquest problema realitzant un empelt i retornant al pacient la morfologia normal de la seva geniva eliminant així les molèsties.

3. Com veus l'odontologia dins de 10 anys o en el futur?

Veig una odontologia digital (ús d’escàners per a pròtesis, cirurgies guiades etc.) Això ajudarà a tenir cites més curtes, amb més predictibilitat i eficients.

4. Descriu el cas clínic més complex que has tractat o el més satisfactori.

Tinc varis, però el més recent és un cas de Cirurgia Plàstica Periodontal. Un pacient tenia moltíssima sensibilitat per les arrels exposades que tenia. Li tractem amb empelts de paladar del propi pacient i el recobriment radicular va ser total. El pacient va tornar a lluir una geniva i dents perfectes i, sobretot, van desaparèixer totalment les molèsties.

5. Què és últimament el que més t'emociona en el teu treball?

Realment m’emociona que els pacients em refereixin als seus familiars, amics i que recomanin els meus serveis, això significa que estan feliços amb el meu treball i jo feliç per ells.

6. Què significa per a tu ser membre d'Orthodontic?
Porto més de 10 anys col·laborant amb Orthodontic, hi ha molts pacients que s’han visitat amb mi des de el principi i em sento molt feliç.
 
Tenir una salut periodontal és imprescindible a l’hora de fer un tractament d’Ortodòncia i el fet de poder treballar en conjunt és enriquidor i molt satisfactori.
7. Què li aconsellaries a un pacient o futur pacient?

Sobretot li aconsellaria que no deixi passar el temps quan tingui un problema bucal. A vegades molts pacients no van a la consulta per por però això pot portar dificultats a l’hora de solucionar la situació, sempre serà més difícil tractar el problema si està molt avançat.

8. Què t'agrada fer en sortir de la clínica? Tens algun hobbie?
M’agrada estar amb la meva família, els nostres horaris són complicats per a la conciliació familiar, sempre ha estat així en la nostra professió. Gaudir de la companyia del meu espòs i de les meves filles és el més important per a mi.
 
M’apassiona la cuina, m’encanta cuinar per als meus convidats i veure les seves cares d’alegria.
9. Una cita/frase que et motivi cada dia en la teva feina:
Dóna sempre el millor de tu, dorm amb la consciència tranquil·la, tot allò que plantis ara, ho colliràs més tard.
10. I per a acabar... Algunes paraules finals:

Em sento feliç de poder oferir els meus serveis com Periodoncista en Orthodontic Centers. L’odontologia multidisciplinària és la clau del tractament reeixit.

Moltes gràcies, Dra. MªDolores Ramil per participar en la nostra entrevista. Nosaltres també estem molt feliços de comptar amb els teus serveis com Periodoncista. Treballar en conjunt amb una odontòloga de tanta experiència i tan dedicada com tu és, citant les teves paraules, molt enriquidor i molt satisfactori.

Si us ha agradat aquesta entrevista, no us podeu perdre la pròxima.

Si desitges conèixer a la nostra odontòloga, la Dra. MªDolores Ramil, i la resta dels nostres professionals, demana una cita emplenant el formulari:

DEMANA CITA EN UN SOL CLIC

A la teva primera cita revisarem la teva salut dental, realitzarem el diagnòstic del teu problema i t’indicarem el pla de tractament més adequat per a resoldre’l. També et presentarem el pressupost i t’explicarem les diferents opcions de pagament finançament.

Alguns recordatoris de la sèrie d’entrevistes als nostres odontòlegs per a una correcta rutina d’higiene oral?

  • És fonamental raspallar-se les dents de 3 a 4 vegades al dia, després de cada menjada, durant uns 3 minuts (aproximadament la durada d’una cançó). Pot fer-se amb un raspall elèctric o manual. Procurarem passar per totes les cares de totes les dents arribant fins a les genives, i finalment, la llengua.
  • És important usar fil dental i/o raspalls interproximals, per a netejar entre dent i dent. També podríem usar irrigadors, que funcionen amb aigua a pressió. Amb això evitarem el cúmul de menjar que podria acabar ocasionant càries que a vegades són difícils de detectar quan són petites.
  • Cal no oblidar-se del col·lutori, per a acabar d’eliminar restes de menjar que hagin quedat després dels dos passos anteriors. Fer gàrgares amb el col·lutori és un complement del raspallat, no un substitut d’aquest.
  • És aconsellable fer una higiene dental una vegada a l’any en la clínica per a poder treure el càlcul dental que s’acumula sota la geniva i que a casa no podem retirar. Les visites anuals a la consulta per a realitzar la higiene podem detectar tractaments en estat d’inici que seran més fàcils de solucionar i molt més econòmics que si ens esperem que ens faci mal.
R

Raspallar les dents després de cada menjada

R

Usar fil dental entre dent i dent

R

Fer gàrgares amb col·lutori

R

Higiene dental una vegada a l'any a la clínica dental

especialistes odontològics a la clínica dental

Especialistes odontològics

A Orthodontic Dental Centers t’oferim un servei d’odontologia integral per a tota la família, amb els millors dentistes per a cada especialitat, oferint-te així el tractament dental més adequat per a tu. Cuidant el teu somriure des de 2001.

Primera visita molt completa a la clínica dental

Primera visita molt completa

Fes la teva revisió dental i d’ortodòncia en una cita molt completa. En la teva primera visita en la clínica dental revisarem la teva salut bucodental, establirem un diagnòstic i et presentarem el pla de tractament i el pressupost. No et faltarà de res!

Facilitats de pagament a la clínica dental

Amb facilitats de pagament

Els nostres tractaments tenen preus econòmics i intentem ajustar els pagaments a les teves necessitats. Treballem amb diferents financeres perquè puguis pagar el teu tractament dental en còmodes quotes.

En Orthodontic Centers ens preocupa la teva salut dental

En les clíniques dentals i d’ortodòncia Orthodontic Dental Centers t’oferim tot tipus d’avantatges en tractaments dentals per a cuidar el somriure de tota la família. Ho fem amb dentistes formats en les diferents especialitats odontològiques i una àmplia experiència professional. A més, treballem per a proporcionar-te preus econòmics, amb pagaments fraccionats i finançament a mida.

9 clíniques dentals al teu abast

Mapa 9 clíniques dentals Orthodontic
Descobreix la clínica dental Orthodontic més propera a tu, els millors dentistes especialitzats t’estan esperant.