fbpx

Dra. Penélope Gómez

INVISALIGN® DIAMOND PROVIDER

“Invisalign® ens ha concedit la categoria Diamond. És una distinció que concedeix als ortodontistes que realitzen el major número de casos amb alineadors durant els últims 12 mesos. Això ha estat possible perquè cada cop més els nostres pacients decideixen tractar la seva maloclusió amb alineadors en lloc de amb bràquets i metalls a les dents. Estem molt satisfets per haver aconseguit aquesta distinció i això ens anima a seguir formant-nos i a que cada cop més animem als nostres pacients a tractar-se amb alineadors transparents.”
Dra. Penélope Gómez

Des d’Orthodontic Centers volem felicitar a la nostra ortodontista, la Dra. Penélope Gómez per la distinció rebuda des d’Invisalign®. Aquest reconeixement, Invisalign® Diamond Provider, és el reconeixement de la bona feina feta per part dels nostres professionals i de la confiança rebuda dels nostres pacients, que continuen confiant en nosaltres i recomanant-nos. Ens sentim molt orgullosos dels nostres professionals.

En què consisteix la distinció Invisalign® Diamond Provider?

Perquè un odontòleg pugui tractar als seus pacients amb alineadores transparents per a ortodòncia invisible Invisalign®, Align Technology els exigeix realitzar un curs de capacitació per a poder obtenir així el certificat Invisalign® Provider. A més a més, aquest permet classificar als odontòlegs experts en aquesta tècnica d’ortodòncia segons diferents categories Invisalign®, premiant a aquells ortodontistes amb més experiència segons el nombre de casos que hagin tractat al llarg de 12 mesos. Les categories són:

 • Silver: entre 11 i 20 pacients.
 • Gold: entre 21 i 40 pacients.
 • Platinum: entre 41 i 80 pacients.
 • Platinum Elit: entre 81i 149 pacients.
 • Diamond: més de 150 pacients.

Invisalign® Diamond Provider és el reconeixement de major nivell que atorga Invisalign® a un ortodontista. Aquest només s’atorga a aquells doctors especialitzats i amb major experiència, que hagin tractat més de 150 pacients amb Invisalign® en els últims 12 mesos, com és el cas de la Dra. Penélope Gómez.

En quines clíniques pots trobar la dra. Penélope Gómez, Invisalign® Diamond Provider?

Actualment la Dra. Penélope Gómez visita les següents clínicas Orthodontic:

Girona

Pl. Poeta Eduard Marquina, 9 Tel. 972 426 450

Reus

C/ Misericòrdia, 3 Tel. 977 328 598

Tarragona

C/ Gasòmetre, 34 Tel. 977 24 71 91

Vilafranca del Penedès

C/ Mísser Rufet, 1 Tel. 93 819 98 50

Vilanova i la Geltrú

C/ Pare Garí, 93 Tel. 93 810 03 10

Mapa 9 clíniques dentals Orthodontic

També podràs trobar la Dra. Penélope Gómez per la web d’Aligntech®.

Per què escollir el tractament amb Invisalign® a Orthodontic Centers?

 • Perquè a Orthodontic Centers comptem amb els millors professionals, amb més de 15 anys d’experiència en tractaments amb ortodòncia invisible; dels quals la Dra. Penélope Gómez ha estat guardonada des de Invisalign® com Invisalign® Diamond Provider.
 • Perquè a les nostres clíniques disposem de l’escàner intraoral iTero, l’últim en tecnologia innovadora pel teu tractament en ortodòncia amb Invisalign®. Aquest permet prendre els registres del pacient d’una manera ràpida i còmoda, a més d’aportar major precisió i exactitud per a la confecció dels alineadors transparents i, per tant, major eficàcia al tractament. Amb aquestes imatges farem una planificació digital del tractament que necessites i te’n mostrarem l’evolució de forma virtual i en 3D perquè puguis veure els resultats previstos.
 • Perquè t’envierem la simulació del teu tractament al teu smartphone perquè el puguis veure online i compartir amb els teus amics i familiars com quedarà el teu somriure.
 • Perquè la primera visita de diagnòstic i l’estudi inicial és MOLT COMPLETA. Què inclou la cita?
  • La revisió dental i ortodòntica
  • L’escàner, les radiografies i fotografies digitals (d’ús exclusiu per als nostres doctors)
  • El diagnòstic
  • El pla de tractament
  • El pressupost
 • Perquè totes les revisions de control fins a l’inici del tractament en nens amb Invisalign són GRATIS.
 • Perquè no et portaràs sorpreses en el teu pressupost, ja que et presentarem un pressupost tancat.
 • A més, podràs pagar-ho en còmodes quotes, amb opció a finançament a mida sense interessos i amb preus molt competitius

Por què molts pacients prefereixen l’ortodòncia invisible amb Invisalign® respecte a l’ortodòncia convencional?

“Me gusta este tratamiento porque es más cómodo que los brackets que hacen llagas. Me los voy cambiando cada semana y cada semana son más apretados, pero no hacen tanto daño como los otros. Estoy muy contenta porque ahora tengo mejor los dientes.”

Alba, 12 anys

Clínica Orthodontic Vilafranca del Penedès

“Vaig triar Invisalign® perquè entre les opcions que hi havia al mercat aquesta era la més innovadora, ningú nota absolutament que porto les fundes posades, és molt fàcil per netejar, no molesta, no he tingut llagues, el tractament és més curt, les visites al dentista són molt ràpides,… I realment estic molt contenta!”

Laura, 30 anys

Clínica Orthodontic Girona

“Elegí Invisalign® y Orthodontic a través de mi hermano. Y la verdad es que estoy muy contento con los doctores, con el proyecto de Invisalign®, no lo conocía y a partir de empezar con ello he acabado muy satisfecho. Es un tratamiento a corto plazo y que tiene muy buenos resultados. Por lo demás muy contento. He acabado mi tratamiento y a disfrutar ahora.”

Francisco, 28 anys

Clínica Orthodontic Vilafranca del Penedès

Important!

Per a la realització d’un tractament d’ortodòncia invisible amb aquest tipus de alineadors es requereix una formació especial. Tots els ortodontistes d’Orthodontic Dental Centers tenen una qualificació específica en aquesta tècnica.

Demana cita amb un sol clic

A la teva primera cita revisarem la teva salut dental, realitzarem el diagnòstic del teu problema i t’indicarem el pla de tractament més adequat per a resoldre’l. També et presentarem el pressupost i t’explicarem les diferents opcions de pagament i finançament.

9 clíniques dentals al teu abast

Mapa 9 clíniques dentals Orthodontic

Descobreix la clínica dental Orthodontic més propera a tu, els millors dentistes especialitzats t’estan esperant.