fbpx

L’última tecnologia en ortodòncia invisible

Última tecnologia amb l'escàner intraoral iTero per l'Ortodòncia invisible amb Invisalign per a smartphone

L’última tecnologia en ortodòncia invisible

Orthodontic Dental Centers som especialistes en tractaments d’ortodòncia invisible. Vols corregir la posició de les dents, però et fa mandra portar les tradicionals bràquets? Comptem amb la tecnologia més moderna i el millor equip tècnic i humà per aplicar els tractaments més efectius i perquè puguis gaudir del somriure que sempre has desitjat.

TECNOLOGIA APLICADA A L’ORTODÒNCIA INVISIBLE

En la primera visita, captarem tots els detalls de la boca amb l’escàner intraoral. Amb aquestes imatges farem una planificació digital del tractament que necessites i te’n mostrarem l’evolució de forma virtual i en 3D perquè puguis veure els resultats previstos. A més, t’enviarem la simulació del tractament perquè el puguis veure online i compartir com et quedarà el somriure amb els familiars i els amics.

Ningú notarà que portes ortodòncia!

Fes-te una primera visita i descobreix com quedarà el teu somriure amb un tractament amb ortodòncia invisible.

Invisalign iTero tractament en ortodòncia invisible i simulació en smartphone

Tractament personalitzat i informatitzat

Cada pacient és únic i, per tant, cada tractament es realitza de forma totalment personalitzada. Amb l’aplicació de la tecnologia, gràcies a l’escàner intraoral, planifiquem el tractament i els diferents moviments que volem aconseguir segons la correcció que cal tractar. Cada alineador es dissenya per aplicar les forces específiques necessàries en cada moment, combinant la ciència de l’ortodòncia amb gràfics tridimensionals informatitzats.

Quin és el procediment que seguim per a un tractament d’ortodòncia invisible?

Paciente de Invisalign, ortodoncista enseña plan de tratamiento

En primer lloc, fem un estudi inicial: revisió de l’ortodontista especialitzat/da en aquesta tècnica, radiografies, fotografies i presa d’impressions digitals a través de l’escàner intraoral. Podràs veure la simulació dels moviments dentals en 3D, t’explicarem el pla de tractament i també el pressupost, amb les nostres facilitats de pagament per a adaptar-nos a les teves circumstàncies. Fins i tot, si ho prefereixes, podràs finançar-ho.

Invisalign First per a nens, Teen per a adolescents

Si decideixes fer-te el tractament d’ortodòncia invisible, enviarem les impressions 3D i la simulació realitzada (ClinCheck) a la casa Align Technology, als Estats Units, perquè puguin fabricar tots els alineadors necessaris per al teu tractament, tenint en compte la planificació de moviments determinada per l’ortodontista. La fabricació dels alineadors segueix un procediment totalment automatitzat i precís gràcies a l’última tecnologia aplicada. Un cop fabricats els alineadors, els rebrem a la clínica i podrem començar el tractament segons la planificació prevista amb el teu ClinCheck.

Vine a descobrir com seria el somriure que desitges i tots els avantatges que t’oferim.

Ortodontista especialitzat Invisalign Provider en ortodòncia invisible

Ortodontistes especialitzats

Presentació pressupost en la primera visita

Pressupost sense compromís

Escàner iTero Invisalign en la primera visita ortodòncia invisible

Escàner intraoral

Finançament sense interessos per la facilitat en ortodòncia invisible Invisalign

Finançament sense interessos

Important!

Per a la realització d’un tractament d’ortodòncia invisible amb aquest tipus de alineadors es requereix una formació especial. Tots els ortodontistes d’Orthodontic Dental Centers tenen una qualificació específica en aquesta tècnica.

PIDE TU CITA EN UN SOLO CLICK

En tu primera cita revisaremos tu salud dental, realizaremos el diagnóstico de tu problema y te indicaremos el plan de tratamiento más adecuado para resolverlo. También te presentaremos el presupuesto y te explicaremos las diferentes opciones de pago con financiación.

9 clíniques dentals al teu abast

Mapa 9 clíniques dentals Orthodontic

Descubre la clínica dental Orthodontic más cercana a ti, los mejores dentistas especializados te están esperando.