fbpx

PROMOCIÓ D’ORTODÒNCIA

AL 15% DE DESCOMPTE*

Demana una cita emplenant el formulari.
Amb la nostra promoció podràs beneficiar-te d’un tractament d’ortodòncia AMB UN 15% DE DESCOMPTE* i amb els millors professionals.

PROMOCIÓ D’ORTODÒNCIA

AL 15% DE DESCOMPTE*

Demana una cita emplenant el formulari
Amb la nostra promoció podràs beneficiar-te d’un tractament d’ortodòncia AMB UN 15% DE DESCOMPTE* i amb els millors professionals.
Tractaments d'ortodòncia promoció
Rodona 15% dte promoció ortodòncia

Descobreix la nostra última promoció d’ortodòncia

 

Aprofita aquesta tardor per a corregir el teu somriure amb un 15% de descompte* i amb els millors especialistes!

A les clíniques dentals Orthodontic Centers podem ajudar-te a aconseguir el teu somriure ideal.

El tractament d’ortodòncia per tu i per als teus AMB UN 15% de DESCOMPTE*

Amb la nostra promoció en ortodòncia, aplicarem un 15% de descompte* en el teu pressupost per al tractament d’ortodòncia més adequat o aquell que tu prefereixis per a tu o per als teus:
ortodoncia convencional Ortodòncia convencional
Es tracta del conegut tractament d’ortodòncia amb bràquets metàl·lics, o amb bràquets Damon (autolligables). Els bràquets són el suport que uneix la dent amb l’arc. L’arc, per tant, és el que exerceix la força necessària per a corregir la posició de les dents. Aquest tipus de tractament és el més tradicional.
Ortodoncia estética Ortodòncia estètica
Aquest tipus d’ortodòncia consisteix en uns bràquets ceràmics que funcionen exactament igual que els metàl·lics i són igual d’eficaços. Però gràcies a la seva tonalitat blanquinosa, passen més desapercebuts que els bràquets convencionals, per això és més estètica que l’ortodòncia convencional.
Ortodoncia invisible Invisalign® Ortodòncia invisible
És el tractament més còmode i estètic. Consisteix en una sèrie de planxes transparents (alineadors) que es canvien cada dues setmanes per unes noves. Segons es va canviant d’alineador, les dents es van movent a poc a poc fins a aconseguir el resultat final desitjat. A diferència d’altres tècniques, els aligners són pràcticament invisibles i amovibles.

ATENCIÓ!

És molt important que els nens entre els 7 i 9 anys realitzin la seva primera revisió d’ortodòncia!

 

En aquesta edat, comencen a sortir les dents definitives. Amb una revisió ortodòntica es comprovarà que el creixement i posició de les dents i maxil·lars siguin correctes. D’aquesta manera es pot prevenir i tractar a temps qualsevol alteració en la posició de les dents.

Per què és important realitzar un tractament d’ortodòncia per alinear les dents?

Perquè un tractament d’ortodòncia millora no sols la nostra salut dental sinó també la nostra autoestima:

 

 • L’apinyament dental dificulta la higiene. En conseqüència, una mala higiene pot comportar futurs problemes en dents i genives, com a càries i malaltia de les genives (o periodontitis).
 • Una mala alineació dental pot resultar en una masticació incorrecta. En un desgast desigual de les dents o en mala col·locació mandibular, podent arribar a provocar maldecaps, cara o coll.
 • Unes dents tortes i en mala posició poden comportar a la baixa autoestima del pacient. Per tant un tractament d’ortodòncia pot ajudar a millorar el somriure, el benestar i l’autoestima.

PER QUÈ TRIAR ORTHODONTIC CENTERS PER A REALITZAR UN TRACTAMENT D’ORTODÒNCIA?

 • Perquè comptem amb els millors especialistes experimentats amb el qual rebreu la millor atenció i professionalitat.
 • La majoria dels nostres pacients continuen recomanant-nos als seus amics i familiars.
 • La primera visita de diagnòstic i estudi inicial són GRATIS. Això inclou la revisió dental i ortodòntica, les radiografies i fotografies digitals (d’ús exclusiu per als nostres doctors), el diagnòstic, el pla de tractament i el pressupost.
 • Et presentem un pressupost tancat, a pagar en còmodes mensualitats, amb finançament a mida sense interessos i amb preus molt econòmics i competitius.
 • Comptem amb el programa CLUB Orthodontic. Amb ell tu i la teva família comptareu amb descomptes i promocions especials en el vostre tractament d’ortodòncia, a més de descomptes en molts tractaments dentals i promocions especials.
Primera visita gratuïta y tot el que inclou

Experts en ortodòncia invisible

A Orthodontic Centers comptem amb grans professionals especialitzats amb més de 20 anys d’experiència i milers de casos realitzats.

Treballem amb l’última tecnologia en ortodòncia invisible, com és l’escàner iTero. Amb ell és molt més fàcil i ràpid realitzar les imatges del tractament.

Membres del nostre equip ha estat guardonat per Align Technology amb el certificat Invisalign® Diamond Provider. Aquest és el reconeixement de major nivell que brinda Align Tecnology a un ortodontista. Aquest només s’atorga a aquells doctors especialitzats i amb major experiència.

AVANTATGES DEL TRACTAMENT AMB ALINEADORS

RESPECTE ALS TRACTAMENTS CONVENCIONALS

 • Millor higiene: s’eviten descalcificacions, càries i problemes de genives.
 • Comoditat: no causa dolor, no provoca aftes bucals, no hi ha arc que punxi, etc.
 • Predictible: es treballa amb moviments dissenyats a través del programari. Durant el tractament es va revisant que es produeixin els moviments tal com s’han previst.
 • Extraïble: no altera l’alimentació ni el desenvolupament de les activitats quotidianes (practicar esports, tocar instruments musicals…).
 • Innovació tecnològica aplicada a l’ortodòncia.
 • Menys temps a la clínica: reducció visites d’urgència i visites de revisió més curtes.

NO DEIXIS ESCAPAR LA NOSTRA PROMOCIÓ D’ORTODÒNCIA AL 15% DE DESCOMPTE*!

La promoció d’ortodòncia serà vàlida només fins al 22 de desembre.

 

Ara és el moment!

Rodona 15% dte promoció ortodòncia
*Promoció vàlida fins al 22 de desembre del 2019, només per a membres del Club Orthodontic. No acumulable a altres ofertes i/o promocions. Per a més informació de les condicions, consultar en recepció de la clínica Orthodontic més pròxima.

i la primera visita és gratis! demana cita en un sol clic

A la teva primera cita revisarem la teva salut dental, realitzarem el diagnòstic del teu problema i t’indicarem el pla de tractament més adequat per a resoldre’l. També et presentarem el pressupost i t’explicarem les diferents opcions de pagament finançament.

10 clíniques dentals al teu abast

Descobreix la clínica dental Orthodontic més propera a tu, els millors dentistes especialitzats t’estan esperant.