fbpx

Per aquells que vulguin presumir de somriure blanc i brillant, a Orthodontic t’ho posem molt fácil, tant que et regalem un blanquejament dental! No t’ho perdis, és molt senzill!

Si ens recomanes a un amic o familiar i aquest comença a Orthodontic el seu tractament d’Invisalign®

ET REGALEM PER A TU

UN BLANQUEJAMENT DENTAL!

Dents blanques
i brillants
Indolor
i senzill
Resultats
immediats
Dents blanques
i brillants
Indolor
i senzill
Resultats
inmediats
EN QUÈ CONSISTEIX UN BLANQUEJAMENT DENTAL?

El blanquejament dental és un tractament estètic que aconsegueix variar el color de les dents en diversos tons i deixar-les més blanques i brillants.

COM ES REALITZA EL TRACTAMENT?

Generalment es realitza un blanquejament a la clínica amb el qual ja s’observen canvis significatius i, en alguns casos, es pot aconsellar un tractament complementari a casa. Aquest tractament es pot repetir sempre seguint les indicacions de l’odontòleg després de 6 mesos o 1 any, segons la severitat de les taques o pigmentacions que el pacient tingui.

COM PUC MANTENIR LES MEVES DENTS BLANQUES MÉS TEMPS?

SEGUINT UNA DIETA BLANCA.

Què és? Es tracta d’una dieta d’aliments blancs o sense coloració que s’han de consumir durant les 72 hores posteriors a la sessió de blanquejament dental en la clínica.

Per què realitzar aquesta dieta? Per evitar que les dents puguin tenyir-se ja que estan més susceptibles a pigmentar-se durant els dies després del tractament.

Si vols saber quins aliments poden tenyir les teves dents, informa’t en qualsevol de les nostres clíniques!

*Promoció vàlida fins el 31 de juliol del 2019 només per a pacients d’Orthodontic. Aplicable quan la persona recomanada ja ha començat el seu tractament d’Invisalign®, pagant els registres i rebent els primers alineadors.

PER QUÈ RECOMANAR ORTHODONTIC PER UN TRACTAMENT AMB ORTODÒNCIA INVISALIGN®?

A Orthodontic Dental Centers som especialistes en tractaments d’ortodòncia invisible amb Invisalign®.

Per a la realització d’un tractament d’ortodòncia invisible amb aquest tipus de planxes es requereix una formació especial. Tots els ortodoncistes de Orthodontic Dental Centers tenen la qualificació específica per poder dur a terme aquesta técnica i una formació continua per poder estar a la última en aquest tractament tan innovador.

Comptem amb la tecnologia més moderna, com el escàner intraoral iTero. En en pocs minuts podràs veure la planificació personalitzada del teu el tractament i els diferents moviments que volem aconseguir. Així no només tindràs un pla de tractament al moment, també veuràs com quedarà el teu somriure al finalitzar! A més, t’enviarem la simulació del tractament perquè el puguis veure online i compartir com et quedarà el somriure amb els familiars i els amics.


Vine a Orthodontic Centers i t’informarem sense cap compromís

I LA PRIMERA VISITA ÉS GRATIS! DEMANA CITA EN UN SOL CLIC

A la teva primera cita revisarem la teva salut dental, realitzarem el diagnòstic del teu problema i t'indicarem el pla de tractament més adequat per a resoldre'l. També et presentarem el pressupost i t'explicarem les diferents opcions de pagament finançament.

10 clíniques dentals al teu abast

Descobreix la clínica dental Orthodontic més propera a tu, els millors dentistes especialitzats t'estan esperant.