GAUDEIX DE SOMRIURE AMB LA TEVA

PRÒTESI DENTAL AL MILLOR PREU!

Si ets major de 60 anys i vols lluir el somriure que tant et mereixes, no et preocupis, t’ajudem a aconseguir-ho!

Vine a les nostres clíniques dentals i podràs beneficiar-te d’un 15 % de descompte en diferents tractaments amb pròtesis dentals.
Tens fins el 30 de juny del 2019!

PER QUÈ PENSAR EN LES PRÒTESIS DENTALS?

 

Són una bona solució per substituir una o diverses peces dentals perdudes. Aquestes no només compleixen amb una funció estètica, també impedeixen que les dents pròpies es moguin, faciliten la masticació i ajuden a tenir una bona oclusió.

Si en una boca hi falten algunes peces dentals pot causar que les dents no encaixin correctament i es desplacin. Això provocaria problemes en l’articulació de la mandíbula, alterant el seu funcionament i, en conseqüència, causant dolors al coll i al cap.

VINE A ORTHODONTIC CENTERS A PER LA TEVA PRÒTESI DENTAL!

 

 

 

A Orthodontic Dental Centers contem amb odontòlegs especialistes en tractaments protèsics. Comptem amb la tecnologia més moderna i el millor equip tècnic i humà per aplicar els tractaments més efectius i perquè puguis gaudir de somriure sense complexos amb els que més t’estimes.

La primera visita és gratuïta!
I no et preocupis per com pagar el tractament! Amb el finançament a mida ho podràs pagar amb còmodes quotes, lligat a acceptació de financera externa.

*Promoció vàlida fins el 30 de juny per a persones majors de 60 anys. No acumulable a altres descomptes i/o promocions.

demana’ns cita!

Omplint el formulari

 

En línia amb el xat

 

Al número de telèfon gratuït
900 73 23 23

i la primera visita és gratis! demana cita en un sol clic

A la teva primera cita revisarem la teva salut dental, realitzarem el diagnòstic del teu problema i t'indicarem el pla de tractament més adequat per a resoldre'l. També et presentarem el pressupost i t'explicarem les diferents opcions de pagament finançament.

10 clíniques dentals al teu abast

Descobreix la clínica dental Orthodontic més propera a tu, els millors dentistes especialitzats t'estan esperant.