fbpx

L’última tecnologia en ortodòncia invisible

L’última tecnologia en ortodòncia invisible

Orthodontic Dental Centers som especialistes en tractaments d’ortodòncia invisible.

Vols corregir la posició de les dents, però et fa mandra portar les tradicionals bràquets? Comptem amb la tecnologia més moderna i el millor equip tècnic i humà per aplicar els tractaments més efectius i perquè puguis gaudir del somriure que sempre has somiat.

Ningú notarà
que portes
ortodòncia!

Ningú notarà que portes ortodòncia!

TECNOLOGIA APLICADA A L’ORTODÒNCIA INVISIBLE

En la primera visita, captarem tots els detalls de la boca amb l’escàner intraoral. Amb aquestes imatges farem una planificació digital del tractament que necessites i te’n mostrarem l’evolució de forma virtual i en 3D perquè puguis veure els resultats previstos. A més, t’enviarem la simulació del tractament perquè el puguis veure online i compartir com et quedarà el somriure amb els familiars i els amics.

Fes-te una primera visita gratuïta

i descobreix com quedarà el teu somriure amb un tractament amb ortodòncia invisible.

Tractament personalitzat i informatitzat

Cada pacient és únic i, per tant, cada tractament es realitza de forma totalment personalitzada. Amb l’aplicació de la tecnologia, gràcies a l’escàner intraoral, planifiquem el tractament i els diferents moviments que volem aconseguir segons la correcció que cal tractar. Cada alineador es dissenya per aplicar les forces específiques necessàries en cada moment, combinant la ciència de l’ortodòncia amb gràfics tridimensionals informatitzats.

Quin és el procediment que seguim per a un tractament d’ortodòncia invisible?

En primer lloc, fem un estudi inicial: revisió de l’ortodontista especialitzat/da en aquesta tècnica, radiografies, fotografies i presa d’impressions digitals a través de l’escàner intraoral. Podràs veure la simulació dels moviments dentals en 3D, t’explicarem el pla de tractament i també el pressupost. Tot aquest estudi és totalment gratuït a les nostres clíniques.
Si decideixes fer-te el tractament d’ortodòncia invisible, enviarem les impressions 3D i la simulació realitzada (ClinCheck) a la casa Align Technology, als Estats Units, perquè puguin fabricar tots els alineadors necessaris per al teu tractament, tenint en compte la planificació de moviments determinada per l’ortodontista. La fabricació dels alineadors segueix un procediment totalment automatitzat i precís gràcies a l’última tecnologia aplicada.

Un cop fabricats els alineadors, els rebrem a la clínica i podrem començar el tractament segons la planificació prevista amb el teu ClinCheck.

Vine a descobrir com seria el somriure que somies i tots els avantatges que t’oferim.

Ortodontistes
especialitzats

 

Presupuesto
sin compromiso

Pressupost sense compromís

Escàner intraoral

Finançament sense interessos

15% dte.
amb el Club Orthodontic

1ª visita gratuïta

Important!

Per a la realització d’un tractament d’ortodòncia invisible amb aquest tipus de alineadors es requereix una formació especial. Tots els ortodontistes d’Orthodontic Dental Centers tenen una qualificació específica en aquesta tècnica.

I LA PRIMERA VISITA ÉS GRATIS! DEMANA CITA EN UN SOL CLIC

A la teva primera cita revisarem la teva salut dental, realitzarem el diagnòstic del teu problema i t'indicarem el pla de tractament més adequat per a resoldre'l. També et presentarem el pressupost i t'explicarem les diferents opcions de pagament finançament.

10 clíniques dentals al teu abast

Descobreix la clínica dental Orthodontic més propera a tu, els millors dentistes especialitzats t'estan esperant.