fbpx

el teu tractament amb Ortodòncia invisible 

15%
de descompte*
15%
de descompte*

Què és l’ortodòncia invisible?

El tractament d’ortodòncia invisible consisteix en una sèrie de planxes transparents (alineadors) que es canvien cada dues setmanes per unes noves. Aquests alineadors estan fets específicament a la mesura de la boca del pacient i només per a les seves dents. Segons es va canviant d’alineador, les dents es van movent a poc a poc fins a aconseguir el resultat final desitjat.

A diferència d’altres tècniques, aquesta és pràcticament invisible. Els alineadors que s’utilitzen són transparents. Això fa que es pugui lluir un somriure sense que pràcticament ningú s’adoni que s’està seguint un tractament ortodòntic. Per aquest motiu, aquesta tècnica és l’opció escollida per pacients als quals els preocupa molt l’estètica o que tenen treballs en els quals la imatge és molt important. Amb els les planxes alineadores d’ortodòncia invisible pot corregir el seu somriure còmodament i de forma pràcticament imperceptible.

N

Els aligners són pràcticament invisibles

N

Les planxes són còmodes i amovibles

N

És el tractament d'ortodòncia més estètic

El tractament de correcció dental amb alineadors té molts avantatges:

Transparent

Els alineadors són transparents. Pràcticament no es percep que s’està seguint un tractament per corregir la posició de les dents.

Extraïble

Les planxes es poden treure per menjar, beure, raspallar-se les dents o utilitzar el fil dental.

Còmode

Aquesta tècnica és molt còmoda, perquè no hi ha bràquets ni fils que puguin irritar-te les genives o la part interior de la boca.

Eficaç

La millora en el somriure es pot percebre des de l’inici del tractament. Poden aconseguir-se resultats òptims i fins i tot resultats finals en sis mesos o un any.

A mida

Els alineadors es fabriquen a la mida per a les dents de cada pacient a partir d’un estudi detallat realitzat per l’ortodontista.

També per a adolescents

Els alineadors especials per a adolescents segueixen la mateixa tècnica que els estàndard, però incorporen unes característiques especials adequades a l’edat del pacient.
15%
de descompte*
*Descompte aplicable només per als membres del Club Orthodontic

El teu tractament d’ortodòncia invisible, amb un 15% de descompte*

Demana cita a qualsevol de les nostres clíniques Orthodontic amb un sol clic i aprofita aquesta promoció.

La primera visita és gratuïta i sense compromís. Fes clic a continuació i demana una cita online, revisarem la teva salut bucodental i et presentarem el pla de tractament i el pressupost. És el moment de realitzar-te el tractament d’ortodòncia més estètic i còmode del mercat!

*Quota calculada per a un tractament Lite finançat a 24 mesos sense interessos a través de financera externa.

Important!

Per a la realització d’un tractament d’ortodòncia invisible amb aquest tipus d’alineadors es requereix una formació especial. Tots els ortodontistes d’Orthodontic Dental Centers tenen la qualificació específica en aquesta tècnica.

I LA PRIMERA VISITA ÉS GRATIS! DEMANA CITA EN UN SOL CLIC

A la teva primera cita revisarem la teva salut dental, realitzarem el diagnòstic del teu problema i t'indicarem el pla de tractament més adequat per a resoldre'l. També et presentarem el pressupost i t'explicarem les diferents opcions de pagament finançament.

10 clíniques dentals al teu abast

Descobreix la clínica dental Orthodontic més propera a tu, els millors dentistes especialitzats t'estan esperant.