La teva única preocupació: somriure!

La teva única preocupació: somriure!

A les clíniques dentals i d’ortodòncia Orthodontic Dental Centers t’oferim tot tipus de tractaments dentals per cuidar el somriure de tota la família. Ho fem amb dentistes formats en les diferents especialitats odontològiques, amb una àmplia experiència professional i a més treballem també per proporcionar-te preus econòmics, amb pagaments fraccionats i finançament a mida.

Primera visita gratuïta

Les revisions dentals i d’ortodòncia són sempre gratuïtes a les nostres clíniques. Però què inclouen realment aquestes visites?

En la primera visita d’ortodòncia et farem unes radiografies i unes fotografies. El ortodoncista revisarà la teva boca i establirà un diagnòstic i el pla de tractament més adequat per al teu cas. Després et presentarem el pressupost i t’explicarem les diferents formes de pagament per ajustar-nos al màxim a les teves necessitats. Aquesta és una visita molt completa i necessitarem aproximadament una hora per realitzar-la. Però a part del teu temps no et costarà res!

A més, en el cas dels nens, pot ocórrer que no es consideri necessari realitzar un tractament d’ortodòncia en aquest moment però que el doctor cregui necessari fer visites de control periòdiques durant uns mesos, per exemple per comprovar que l’erupció de les dents definitives sigui correcta. En tal cas, totes les visites de control prèvies a un possible tractament d’ortodòncia infantil són també gratuïtes.

Facilitats econòmiques i finançament a mida

A les nostres clíniques intentem oferir-te màximes facilitats econòmiques per adaptar el pagament del teu tractament a la teva situació personal. Treballem perquè el cost del teu tractament no sigui una dificultat per a tu i et permeti realitzar el tractament indicat per conservar el teu somriure i garantir una bona salut bucodental.

 

Tractaments d’ortodòncia

La primera visita d’ortodòncia és totalment gratuïta. En ella t’informarem del diagnòstic, el pla de tractament i t’explicarem el pressupost per a les opcions de tractament que considerem més recomanables per al teu cas. Treballem amb pressupostos tancats, la qual cosa significa que el dia de la teva primera visita sabràs el cost total del teu tractament d’ortodòncia, de principi a fi, sense sorpreses inesperades.

El pagament dels tractaments d’ortodòncia es realitza mitjançant un sistema de finançament propi sense cap tipus d’interessos. Fraccionem el pagament en mensualitats ajustades a la durada del teu tractament. D’aquesta forma, pots realitzar la teva ortodòncia sense que el pagament d’aquesta sigui un impediment.

Però si ho prefereixes, també pots pagar tot el teu tractament per endavant, amb el qual pots obtenir avantatges econòmics de les quals t’informaran en la teva primera visita.

 

Tractaments dentals i d’implants

Per la resta de tractaments dentals, inclòs el tractament amb implants dentals, disposem de diferents formes de pagament i finançament a mida que et permetran pagar el teu pressupost en còmodes quotes ajustades a les teves necessitats.

Treballem amb diferents entitats financeres externes per poder oferir-te l’opció que millor s’ajusti a les teves necessitats. Podràs finançar el teu tractament fins a 12 mesos sense interessos. Si necessites més mensualitats per finançar el teu tractament, la persona responsable de la clínica t’explicarà les diferents opcions de les quals disposem.

Odontòlegs especialitzats

Odontòlegs especialitzats

És molt important que el dentista que realitzi el teu tractament sigui un odontòleg especialitzat per poder oferir el tractament més adequat per al teu cas. En les nostres clíniques t’oferim un servei d’odontologia integral per a tota la família, amb els millors dentistes per a cada especialitat (ortodoncistes, implantòlegs, periodoncistes, odontopediatres, etc.).

Un odontòleg especialitzat té una formació específica en aquesta àrea de l’odontologia i una major experiència ja que es tracta un nombre major de casos de l’especialitat en qüestió.

Els nostres ortodoncistes i directors mèdics de les clíniques porten més de 17 anys dedicant-se en exclusiva a l’ortodòncia, la qual cosa suposa milers de tractaments d’ortodòncia realitzats.

Tractaments dentals per a tota la família

A les nostres clíniques t'oferim tractaments dentals per a tota la família, amb dentistes formats en les diferents especialitats odontològiques. A més d'un servei dental de qualitat, treballem també per a proporcionar-te preus econòmics, amb pagaments fraccionats i finançament a mida.

i la primera visita és gratis! demana cita en un sol clic

A la teva primera cita revisarem la teva salut dental, realitzarem el diagnòstic del teu problema i t'indicarem el pla de tractament més adequat per a resoldre'l. També et presentarem el pressupost i t'explicarem les diferents opcions de pagament finançament.